novi Ipad je na putu za EU izlazi u 4mesecu spremimo lovu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je istina da ima dual core cpu i gpu, rezu od 2048x1536 i ostale novine ( dvije kamere etc ) ja ga kupujem :D
Šta mi to znači kada nema niti prve verzije na prodaji (ako je ima u HR - onda je sve sigurno rasprodano), no tko mi garantira da će biti dovoljno zalihe za sve kada nemaju dovoljno iPhone 4 na prodaji!
Vipnet još nije dobio svoje primjerke na prodaju - T-Centar nema zalihe od početkom 12mj 2010g.........
Pridbilježio sam se još u 11mj prošle godine na iPhone 4 i ništa od toga! Za iPad (neovisno o izdanju) se ne mogu pridbilježiti jer ni sami ne znaju kada će doći a kamoli po kojoj cjeni!
Šta mi to znači kada nema niti prve verzije na prodaji (ako je ima u HR - onda je sve sigurno rasprodano), no tko mi garantira da će biti dovoljno zalihe za sve kada nemaju dovoljno iPhone 4 na prodaji!
Vipnet još nije dobio svoje primjerke na prodaju - T-Centar nema zalihe od početkom 12mj 2010g.........
Pridbilježio sam se još u 11mj prošle godine na iPhone 4 i ništa od toga! Za iPad (neovisno o izdanju) se ne mogu pridbilježiti jer ni sami ne znaju kada će doći a kamoli po kojoj cjeni!
To je istina, no ne žuri mi se ... četvorku sam dobio neki dan, sasvim slučajno, izgleda da poslovni korisnici imaju prednost što li jer smo se predbilježili pred tjedan , dva i računali da ćemo kao i ostali popušiti jer ih nigdje nema ... kolega je bio u prolazu, svratio u centar i kao taman stiglo par komada. Inače čujem da ljudi čekaju mjesecima. Ja sam namjeravao preskočiti četvorku i uzeti peticu ako bude dobra al eto, za 700 kk, zašto ne.
Ovi rumorsi oko novog iPada su predobri da bi bili istina. dual cpu / gpu i retina za iPad ...
Hm to za ipad2 zvuči zanimljivo, vidjeti ćemo što će sa svim tim biti...po meni je problem da konkurencija još uvijek spava, za sada još uvijek nema ni webOS tableta, a ni onog od blackberry-a, a tek dolaze novi androidovi sa honeycombom(android 3,0) A ovi već štancaju novi model...Još samo da ga barem vip/t-com počne kod nas prodavati i bilo bi dobro...
Nadam se da će uskoro biti dobra ponuda jer trenutno je samo Samsung prisutan na našem tržištu i cijena je bezobrazno visoka....5.999,00 kn....Uređaj je dobar ali realno cijena bi trebala biti upola jeftinija....nadam se da će dolaskom iPad2 cijena ostalih biti "normalna"....Zbog visoke cijene Samsung ih ne prodaje baš bajno....iako su jedini na tržištu....