Ubuntu Edge pojeftinio

poruka: 35
|
čitano: 5.042
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ubuntu Edge pojeftinio".
16 godina
Re: Ubuntu Edge pojeftinio
Bypass kaže...
DamageHigh kaže...

Samsung nikada nece pokrenuti slicnu kampanju jer je Samsung ozbiljna firma. Da se to recimo i desi, ne znam koliko budala bi dalo lovu unaprijed za sgs5, ali svejedno su budale. Ne razumijem svrhu pitanja...

Daj molim te, firme i obrti su se osnivali i prije kickstartera i sl. crowd-funding inicijativa. Ali to ovdje uopce nije poanta. Nisam znao da je Canonical startup...

I dalje ne shvaćaš poantu mojeg posta. Nažalost. Tako da prekidam raspravu.

Sljedeci put me podsjeti da prvo konzultiram vidovitog Milana. Valjda on moze  shvatiti poantu posta koji se sastoji od 2 pitanja potpuno nepovezana s temom.

Ti prekidas raspravu? Po novom si moderator?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Ubuntu Edge pojeftinio

Čemu uopće ulagati u bližu ili dalju budućnost :P

Sarkazam.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ubuntu Edge pojeftinio
Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ubuntu Edge pojeftinio
Bilal kaže...

Normalno da ga prodaju za 830 (sada i jeftinije), ali samo teska naivcina moze povjerovati da toliko kosta u proizvodnji...

U cijenu proizvodnje ne upadaju samo sirovine, nije ti to proizvodnja kartonskih kutija...

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
neaktivan
Ubuntu Edge pojeftinio

Naravno,u cijenu proizvodnje spada sve od rudnika,do tvornice i do kupca.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice