Twitter uvodi "žuti karton" za grešnike

poruka: 7
|
čitano: 1.141
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Twitter uvodi "žuti karton" za grešnike".
11 godina
protjeran

Hm, dobro je ovo, da se neposlušni korisnici mogu malo korigirati, ako su pametni. Budala će uvijek po svome.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Mislim da sad svi isto čekamo:

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Twitter uvodi "žuti karton" za grešnike
PzKpfw kaže...

Hm, dobro je ovo, da se neposlušni korisnici mogu malo korigirati, ako su pametni. Budala će uvijek po svome.

"Neposlušni" prema kojim kriterijama. Dali se tako pod okriljem zaštite nečijih emocija, spriječava da se kažu stvari koje ne žele čuti, ali nisu agresivne.

Da ima govora mržnje i onih koji su gadovi na netu, ima, ali danas su ljudi previše osjetljivi na drugačija gledišta, jer se previše emocionalno vežu za svoje stavove. Kada ih netko pita zašto tako misle (makar i na trolovski način) oni se odmah uvrijede i deru mržnja

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
11 godina
protjeran

@ivan262

Znam, frende o čemu pričaš.

Osobno sam si to objasnio sa onom narodnom:"U tuđoj kući, domaćina ne biraj."

Ako neka društvena mreža ima svoja pravila i određeni kriteriji, možemo se toga držati ili otići.

Vrlo jednostavno. Ako negdje nisu poželjena moja mišljenja, O.K., ne moram biti dio toga.

Tko ih onda grebe...

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
10 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

Tko ih onda grebe...

Ja ih svakako jebem, a ti ispadaš smiješan. Smiješan, štoviše.

vocap, bičz?
17 godina
neaktivan
Istina.

Problem sa twiterom je ta što se on u medijima prikazuje kao glavno mjesto za slobodu govora. A vidljivo je da se neke svjetonazore pokušava suzbiti, nebi baš rekao sistematski, ali nije daleko.

Probleme je kako se oni reklamiraju, i zbog takve reklame dobivaju na značaju, koja im u realnosti ne pripada. 😕😐
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan

ma to su pokupili od bug-a. tužite ih. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice