Hm, dobro je ovo, da se neposlušni korisnici mogu malo korigirati, ako su pametni. Budala će uvijek po svome.

Hm, dobro je ovo, da se neposlušni korisnici mogu malo korigirati, ako su pametni. Budala će uvijek po svome.

"Neposlušni" prema kojim kriterijama. Dali se tako pod okriljem zaštite nečijih emocija, spriječava da se kažu stvari koje ne žele čuti, ali nisu agresivne.
Da ima govora mržnje i onih koji su gadovi na netu, ima, ali danas su ljudi previše osjetljivi na drugačija gledišta, jer se previše emocionalno vežu za svoje stavove. Kada ih netko pita zašto tako misle (makar i na trolovski način) oni se odmah uvrijede i deru mržnja 
Znam, frende o čemu pričaš.
Osobno sam si to objasnio sa onom narodnom:"U tuđoj kući, domaćina ne biraj."
Ako neka društvena mreža ima svoja pravila i određeni kriteriji, možemo se toga držati ili otići.
Vrlo jednostavno. Ako negdje nisu poželjena moja mišljenja, O.K., ne moram biti dio toga.
Tko ih onda grebe...

Tko ih onda grebe...
Ja ih svakako jebem, a ti ispadaš smiješan. Smiješan, štoviše.
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
ma to su pokupili od bug-a. tužite ih.