To je obožavatelj!

poruka: 10
|
čitano: 2.168
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "To je obožavatelj!".
18 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

ova reklama je zesce profesionalna.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To je obožavatelj!

Obožavatelj my shit...

Eto sad je reklama čak dospjela na BOL, a vjerojatno će i na druge portale, dok regularna ne bih...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

šteta palma ... uvijek su bili inovativni i dobri, al igra velikih brojki ih nikad nije išla.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
To je obožavatelj!

Nisam vidio službene reklame koje, kao, ne objašnjavaju ništa o OS-u, ali niti nakon ovih nemam pojma o čemu se radi niti zašto su posebne.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

odlična reklama i OS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

reklama e odlicna samo malo prekasno .......

art
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: To je obožavatelj!
asusdvd kaže...

Nisam vidio službene reklame koje, kao, ne objašnjavaju ništa o OS-u, ali niti nakon ovih nemam pojma o čemu se radi niti zašto su posebne.

Same here Mršti se

Sve mi se cini da je poanta "hej pogledajte OS ni po cemu posebno razlicit od desetina ostalih, ali je l bi mozda netko htio zaposliti video montazera?" Ne da u tome ima ista lose, ali ne zasluzuje toliki hype...

16 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

reklama je vrh!Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je obožavatelj!

Piznajem da sam neupućen u temu, zadnji Palm sam imao prije 7-8 godina, ali ova reklama mi nije ni najmanje pomogla. Dapače, konfuzna mi je. A ono "Why can't everything be so easy" usred te zbrke djeluje kao ironija. A i inače mi je taj slogan ko da ga je smislio naš bivši ministar turizma.

Najčešći i najgluplji komentari vijesti: 'Kod nas će to bit skuplje' i 'U, kak bu ovo vrtilo Crysis!'
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
To je obožavatelj!

Normalno da je dobra reklama kad tip koristi Razer.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice