ThinkPad Tablet u pripremi

poruka: 10
|
čitano: 1.492
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ThinkPad Tablet u pripremi".
15 godina
neaktivan

Ajme, odlično! {#} Volim ThinkPad. Imaju dosta kvalitetne stvari i odličan dizajn.

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sramota sto rade od slavne linije Thinkpad.Nekad pojam za kvalitetu, a danas se lijepi na svakakve igrackice.

I'll see you on the dark side of the moon
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako se VMware potrudi oko Androida kao što se trude oko iOS-a, početi ću ozbiljno razmišljati o iPad vs ThinkPad Tablet odabiru.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: ThinkPad Tablet u pripremi
no tengo dinero kaže...

Sramota sto rade od slavne linije Thinkpad.Nekad pojam za kvalitetu, a danas se lijepi na svakakve igrackice.

Daj mi za primjer jednu ThinkPad igračku? I molim te, samo mi nemoj reći ThinkPad Edge.

15 godina
neaktivan

aj molim te usporedi T61 (u to vrijeme) i Edge 15... da, ThinkPad Edge nije dostojan nosit naljepnicu ThinkPad.. to je igracka

18 godina
neaktivan
enloz kaže...

aj molim te usporedi T61 (u to vrijeme) i Edge 15... da, ThinkPad Edge nije dostojan nosit naljepnicu ThinkPad.. to je igracka

Vrlo rado cu to uciniti.

Idemo od Edgea za koji osobno smatram da u varijanti 15,6" dijagonale ekrana apsolutno nije zasluzio nositi oznaku ThinkPad. No, 11 i 13 izvedbe drze razinu kvalitete izrade i pouzdanosti svojstvenu ThinkPad brandu. Obzirom da sam i vise nego dobro upucen u cijelu pricu, stojim iza izrecenoga bez razmisljanja.

T61?

Vratiti cu se korak unatrag. T60.

Opcenito serija 6x (60, 61) vjerojatno predstavlja "epizodu" koju i sam Lenovo zeli cim prije spremiti u proslo svrseno vrijeme. Iako je 61 bio znacajan pomak naprijed (ili bolje reci - povratak na stare staze slave), jos uvijek je bio blizi svom prethodniku - T60. Iskreno, smatram da se radilo o sramotnom pokusaju prostituiranja ne samo imena ThinkPad, vec jos i vise oznake T. Srozana kvaliteta zavrsne obrade odmah je upadala u oci kod oba modela. Povrh toga, skriputava plastika na razini (bez uvrede) Della i HP-a, te nepotrebno kompliciranje izvedbe kucista koja je otezavala pristup komponentama (prije svega memoriji, ali i system boardu). Eto, to je T61.

A onda je netko shvatio da ta prica ne prolazi u tom cjenovnom razredu (osobito nakon izbijanja globalne krize), pa je dosla nova generacija i nova (troznamenkasta) nomenklatura. Vratili su se onome sto je ThinkPad uvijek bio - globalni flagship business klase.

Ali Kinezi ne bi bili to sto jesu da opet ne pokusavaju prosvercati i lose stvari (Edge 15,6). No, "u svakom zrnu ima kukolja", pa je uvijek uputno dobro otvoriti oci prije nego istreses 1,200+ EUR za notebook koji te treba vjerno sluziti pokoju godinu.

Jedina pozitiva u svemu tome je cak i kod tih inkriminiranih modela dobar support. Srecom.

Ok, dalo bi se raspravljati i o raznim "cudnim" serijama za koje ja osobno nemam neko smisleno objasnjenje. Recimo, SL. Ili pomalo nedefinirana serija L. Ali je barem kvaliteta na razini "pravih" ThinkPada. A na kraju dana, to je ono sto je kljucno.

Ipak, vracam se na originalni post na koji sam i reagirao - ne mogu se sloziti s tom tvrdnjom o "sramoti sto sve nosi oznaku ThinkPad". Jer, temeljem doista sjajnih tablet izvedbi X serije za koju su gotovo aklamacijom novinari govorili "vrijedilo ga je cekati sve ove godine" (X60t i nasljednici), nekako istinski vjerujem da ce i tablet biti na tragu pravog predstavnika ThinkPad branda. Jedino sto, vjerojatno i pomalo iracinalno, zelim vjerovati da Android nije rjesenje. Buduci Windows 8 OS za koji Microsoft obecava optimiziranost za tablete? Mozda. Android? I'm not a believer.

17 godina
no tengo dinero kaže...

Hmm, sudeci po prodaji nekako tvoja recenica ne stoji.

Uostalom imao si clanak na BOL-u

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
neaktivan

da... super ti je argument, znaći najprodavaniji notebookovi su najbolji ? Po tebi je HP vrhunski notebook??

17 godina
enloz kaže...

da... super ti je argument, znaći najprodavaniji notebookovi su najbolji ? Po tebi je HP vrhunski notebook??

Da si se barem malo potrudio i kliknuo na link procitao bi da:

Prije svega, Lenovo je vodeći kada su u pitanju key account businesses, zauzimajući 21 posto svjetskog tržišta te smanjujući tržišni udio svojih konkurenata.

Ovako si, u najmanju ruku, ispao brzoplet.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
protjeran
enloz kaže...

HP jest vrhunski laptop uz DELL i Lenovo,ali ja svoje uzimam samo sa USA tržišta..nikad nii jedan kvar.Odale nabavljaju HP-ove za naše tržište ne znam,ali svakako ne bi prošlo na USA tržištu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice