Tele2 objavio poslovne rezultate

poruka: 14
|
čitano: 3.518
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 objavio poslovne rezultate".
16 godina
neaktivan

Nedavno sam prešao na Tele2 i više sam nego zadovljan.Cijene poziva i poruka su vrlo povoljne.Jedva potrošim bon od 50kn u tri mjeseca-svakome tko ne troši puno i nije zahtjevan svakako preporučam Tele2.

alrighty then

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Tele2 objavio poslovne rezultate
Ja sam već 9 mjeseci na Tele2...

Jedina stvar koja me nervira (a stvarno je minorna) je kad putujem prugom Zagreb - Vinkovci ima manjih gubitaka signala...
17 godina
neaktivan
Marohas kaže...
dncrmt kaže...

Nedavno sam prešao na Tele2 i više sam nego zadovljan.Cijene poziva i poruka su vrlo povoljne.Jedva potrošim bon od 50kn u tri mjeseca-svakome tko ne troši puno i nije zahtjevan svakako preporučam Tele2.

Bon od 50 kn? To znači da ti je minuta razgovora 0,99 kn (jer sve opcije i tarife vrijede samo uz bon od 100 kn/mjesečno i više). Ako ti bon traje 3 mj. (90 dana) - to znači da dnevno pričaš u prosjeku 30 sekundi!

Svaka čast.

neki pričaju i manje ;) s tim da su mi pozivi 69 lipa a poruke 15, tele2 ftw :))

edit: i pred kraj prošle godine je bila akcija "Duplo", ako ju aktiviraš, ove godine dobivaš besplatno duplo više prometa za net, ja imam 100 mb za 10 kn, skidam kapu :)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 19:23 (Mikovic_xD).

2 0 hvala 0
17 godina

Ja 30 sec mjesečno pričam (karikiram, ali nisam baš ni daleko)

Bon traje pun k, većinom ga kupim da mu ne istekne valjanost a ne zato jer mi nestane love.

90% tog ode na internet.. a i to se polako troši..

Tele 2 wtf.

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
16 godina

mislis FTW {#}

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

imam tele 2 5 mjeseci,uplacujem svaki mjesec 100 kn+dobivam svaki mjesec 50 dodatnih..tako da imam besplatne poruke,lijepo je vidit stanje na racnu jer jako rjetko zovem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tele2 je najbolji i točka {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takodjer prezadovoljan... imaju odlične tarife! A poprilično su i uslužni, od službe za korisnike pa do momaka u tele2 trgovini (bar tamo gdje sam ja do sada išao...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedina dilema ljudima koji žele promijeniti operatera je ili tomato ili tele2.
S obzirom da tomato ima samo sms i pozive, ostaje samo tele2.

Vip je pred Božić krenuo sa tarifama "Sve za mene" koje su "povoljne" jer pored njih piše "besplatno", puno ljudi je prešlo sa tele2 na vip zbog tih tarifa, bez da su razmislili/procitali više o tarifi.
To ih sada košta :)

T-mobile je na tržištu ima dobar udio istom logikom kao što sam i ja jos uvijek na maxadslu, lijenost :P

Tele2 > all ;)

Pretpostavka, moje malenkosti je da ce trebat jos barem 2 godine da ljudi stave na papir račune i shvate da jeftinij poziv nemora uvijek bit jeftinij kad se doda uspostava poziva i obracunska jedinica ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sweetchuck kaže...

Vip je pred Božić krenuo sa tarifama "Sve za mene" koje su "povoljne" jer pored njih piše "besplatno", puno ljudi je prešlo sa tele2 na vip zbog tih tarifa, bez da su razmislili/procitali više o tarifi.
To ih sada košta :)

T-mobile je na tržištu ima dobar udio istom logikom kao što sam i ja jos uvijek na maxadslu, lijenost :P

Tele2 > all ;)

Pretpostavka, moje malenkosti je da ce trebat jos barem 2 godine da ljudi stave na papir račune i shvate da jeftinij poziv nemora uvijek bit jeftinij kad se doda uspostava poziva i obracunska jedinica ;)

Tomato ima sve, pa tako i mms i prijenos podataka....  http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=27045035&idnews=690772

16 godina
protjeran
sweetchuck kaže...

Tomato vec odavno ima puno vise od sms i poziva. Provjeri.

16 godina

Ljudi i prelaze na Tele2 zbog "besplatno" i zato jer ne razmišljaju o uspostavama i obračunskim jedinicama. Vidi se po ovome "potrošim 50kn na 3 mjeseca" da je normalnim operaterima i bolje da takvi odu, jer sudjeluju u fiksnom trošku a donose minimalne prihode. Ne znam kojim trikovima bi Tele2 mogao biti najpovoljniji za zahtjevnijeg ili ozbiljnog korisnika, da ne pričam o tome da im je mreža još uvijek jadna, roaming najskuplji a korisnička podrška najlošija... 

17 godina

Evo da malo rečem sva iskustva.

Bio sam VIP preplatnik 5god. I mogu reči da sam se spasio od kad sam prešao na TELE2.

Prije su mi računi bilo prosječno 400kn. A sad na TELE2 potrošim max. 200-250kn. Da napomenem da mjesečno pošaljem oko 5 poruka, sve drugo trošim na pozive.

Uspostava poziva na tele2 je 0.25kn. a minuta na knockout je 0.49kn. Za mene je to najjeftinije.

Ako postoji nešto jeftinije neka kaže....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tomato? jeftinije ovisi o navikama koje imate. ja sam vipov rob još neko vrijeme al onda ću prilagodit tarifu svojim navikama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice