A USB podrzava samo NTFS format, tako da nema koristi nesto osim za obicne DivX-e
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A USB podrzava samo NTFS format, tako da nema koristi nesto osim za obicne DivX-e
Od kad vrsta datotecnog sustava ima veze sa formatom videa/zvuka???
Hahahahhaaha
Volio bih da mi autor kaze sta je htio reci ;)
možda je mislio na fat
Pa i da je mislio na fat kakve to veze ima sa divx-om ;)
Hahahahhaaha
Volio bih da mi autor kaze sta je htio reci ;)
mislim da je htio reci kako su mediji za pohranu podataka po defaultu FAT32,na kojima je problem sa fajlima tj njihovom velicinom
no,mogu se prebaciti uz pomoc PC-ja na NTFS na vrlo jednostavan nacin :)
PRESKUP JE
Pa na fat32 limit je 4 GB po fileu. to je sasvim dovoljno za bilo kakav video.
Pa na fat32 limit je 4 GB po fileu. to je sasvim dovoljno za bilo kakav video.
A HD?
Pa neću 1080p film rastavljat na 2-3 dijela da bi ga pogledao...
Pa posto je NTFS intelektualno vlasnistvo MS-a nekako sumnjam da ce se u skorijoj buducnosti pojaviti player koji ce ga podrzavati jer ce to jednostavno biti preskupo.
hm pa vecina media tankova popcorn i slicni normalno barataju ntfsom.A cijenom su ispod 2k kuna.
Preko USB-a? Nisam to znao.
Moj TV ga podržava. 16 GB stick radi bez problema...
Lako je imat čovjeka za bedaka ako nešto ne zna.
Da mu pomognete bi vam se ruke posušile?
Evo ti jedno lagano objašnjenje kak stick formatirat NTFS i omogućit snimanje Mkv fajlova većih od 4 GB.
Ovisno o Windowsima i razumijevanju istih nadam se da znaš doći do Device Managera.
Pristisnes Win tipku i Pause/Break ( duži put je prek control panela ili desnom tipkom Properties na My Computer ) – odeš na Hardware – Device Manager – ispred Disk drives imaš + na koji klikneš da ti otvori sve diskove – označiš stick i desnom tipkom odabereš Properties – odabereš Policies – prebaciš na Optimize for performance.
Kad si to sve obavil ondeš na format sticka i tam gdi odabireš File system možeš odabrat NTFS umjesto Fat.
Važna napomena je da sad kad je na NTFS ako ne radiš Safely Remove Hardware kod ištekavanja sticka možeš izgubit sve podatke i onda si složit dodatnog posla.
I kako si mu ti pomogao kad player ne podrzava NTFS? Na to je on i prigovorio.
jel iko kuži ko tu koga?
Hahhahahaha
Ja taman pomislim da sam pohvatao konce onda uleti neko i opet zbunjola ;)
@logic
Gdi si ti to pročital da uređaj ne podržava NTFS?
Mislim-ne je zabrijal kak podržava samo NTFS a pretpostavljam da je mislil Fat i onda se našli ljudi koji pametuju umjesto da pomognu.
@Mislim-ne
Kak bi bilo da razmisliš prije nego nešto napišeš?
U manualu tog playera piše da USB uopće ne podržava mkv file.
@logic
Gdi si ti to pročital da uređaj ne podržava NTFS?
Mislim-ne je zabrijal kak podržava samo NTFS a pretpostavljam da je mislil Fat i onda se našli ljudi koji pametuju umjesto da pomognu.
@Mislim-ne
Kak bi bilo da razmisliš prije nego nešto napišeš?
Nisam ni rekao da sam procito vec je prvo pitanje bilo nejasno pa smo zakljucili da je mislio da uredjaj podrzava samo fat i dalje smo nastavili na tu temu. Ja nemam pojma sta taj uredjaj podrzava ili ne niti sam komentarisao konkretan uredjaj.
gj filips! not
Da da, greska pri brzopletom upisu podrzava samo FAT, NTFS ne :))
Pa bas radi istog problema, nije mi se dalo rastavljat MKV 1080p video filove na 2-3 djela i onda ih gledati.
Dok normalno odrađuje iste failove na DVD mediju.
jedna stvar je citanje putem USBa
mislim da ne placash licencu ako citash NTFS vec ako koristish NTFS za spremanje podataka
tu bi mogao bit i odgovor
dakle,ako ti na svom disku slozish NTFS i spremish fajle,trebao bi ih bez problema procitati
ali ono shto ti ovaj uredjaj ne da jest snimanje vecih fajlova od 4GB-1 bajt
no,ne znam kakav ima software,mozda bi mogao snimati vishe 4GB-1bajt fajlova,a ti ga poslije prebacish kako osh i citash bez problema
Ma to je sada problem samog Philipsa.
LG je istu problematiku imo sa svaojom prvom verzijom jednog svog Blu-rayca, al sa upgradeom firmwarea su to rješili i fino se dalo kasnije ubavit NTFS i uzivat i sa HDDom i stickom, pa neka MKV igre otpučnu :).
Al možda primjete propust, pa se i oni tog dosjete :p
Zato su kinezi zakon ;)
Oni se ne opterecuju takvim glupostima kao sto su licence i sl ;)