Bogte čime se vi bavite i di trošite pare 
Bilo bi im korisnije brojat kamenčiće po plaži. Ono da znamo koliko ima crnih, koliko bijeli i koliko onih najvažnijih šarenih. I da nam lijepo to prikažu u raznim šarenim bojama i grafovima.
Bogte čime se vi bavite i di trošite pare 
Bilo bi im korisnije brojat kamenčiće po plaži. Ono da znamo koliko ima crnih, koliko bijeli i koliko onih najvažnijih šarenih. I da nam lijepo to prikažu u raznim šarenim bojama i grafovima.
Ako je tko mislio kupovati surface neka ga ne kupuje jer imaju jedan veliki nedostatak:
Po meni je ovo bio najbolji tablet do sada i da sam uzimao tablet bi uzeo surface ali poslije ovoga mi je pao u očima tako dugo dok ne otklone problem.
Kad će u Hrvatskoj neki Windows 8 tablet pristojnije cijene? Vidio par dostupnih modela i to RT, blizu 5.000kn.
Sumnjam da je taj problem prisutan kod svih modela. Garancija je isto tako tu, da riješi probleme (osim ako je naravno to problem kod svakog modela, što sumnjam).
Žalosno i sramotno je da se nisu adekvatno pripremili za distribuciju u cijelom svijetu (ne mislim da ima dovoljno za sve kupce, već da ih se može kupiti u većini država).