Surface Book 2 imat će 4K zaslon

poruka: 10
|
čitano: 1.828
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Surface Book 2 imat će 4K zaslon".
12 godina
neaktivan

"pesimisti javljaju kako se to neće dogoditi sve dok Intel ne predstavi sedmu generaciju procesora – Kaby Lake". Zasto su pesimisti? Koji je smisao novog Surface Booka bez Kaby Lakea?

PS Mogao bi se zvati SurfaceBook 360 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 16:22 (Nike1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ne kuzim ovo kada MS izdaje laptopove sa high-dpi ekranima, a windowsi, od prve do zadnje verzije su nesposobni ispravno skalirati sucelje na malim ekranima :/

IMHO, mogu izbaciti sve cortane, metro/modern apps, novi start meni, sve, samo neka fixaju podrski za visoki dpi!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina

Mene živo zanima, ima li gdje u Hrvatskoj za pogledati onaj prvi model uopće?! 

Obzirom je toooooliko hvaljen, pa da se osobno uvjerim i zakaj?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Re: Surface Book 2 imat će 4K zaslon
hudo kaže...

Ne kuzim ovo kada MS izdaje laptopove sa high-dpi ekranima, a windowsi, od prve do zadnje verzije su nesposobni ispravno skalirati sucelje na malim ekranima :/

IMHO, mogu izbaciti sve cortane, metro/modern apps, novi start meni, sve, samo neka fixaju podrski za visoki dpi!

Upravo tako, kupio 4K laptop i moram spustiti rezoluciju na 1600x900 kako bi koristio Visual Studio kako treba. Kretenluk.

16 godina
protjeran

Gledati ravne linije i kockice u 4K - neprocjenjivo.

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
H4X0R kaže...

Upravo tako, kupio 4K laptop i moram spustiti rezoluciju na 1600x900 kako bi koristio Visual Studio kako treba. Kretenluk.

Ne trebas ici tako visoko. Ja imam FHD ekran na 15'' pa moram povecat font na 125% kako bih ga mogao koristiti. Da ne kazem kako se sve raspadne na 125%.

Rvat katolik!
18 godina
tnakir kaže...
H4X0R kaže...

Ne trebas ici tako visoko. Ja imam FHD ekran na 15'' pa moram povecat font na 125% kako bih ga mogao koristiti. Da ne kazem kako se sve raspadne na 125%.

Nije problem u samom Windowsu, dok sam ga koristio na 4K nisam zapazio nista da je umanjeno ili necitljivo, osim nekih starih verzija programa koje sam zamjenio novim. Ali problem je u VS, jer programiram na 2 mjesta, na jednom normalna reza a na drugom ova 4K, i dok otvoris projekat koji je snimljen na drugoj rezi, sve se poremeti: raspored, lokacija, dimenzije ... Ista situacija je i sa FHD jer je i ta rezolucija 125% na 15 incha, tako da i ona poremeti ali u manjoj mjeri. Zato sam morao spustiti do prve rezolucije koja je 100% kako nebi svaki put iznova pravio raspored kontrola.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 12:51 (H4X0R).
17 godina

Meni je tekst na fhd na 15'' presitan za čitanje i sve držim na 125% što mi razbuca ikone po desktopu. Ne znam kako Linuxi i OSX stoje po tom pitanju. Navodno OSX to super hendla, za Linux nisam siguran, vjerujem da je i tamo ok. Jedino ovi moroni ne mogu to napraviti kako treba.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 13:33 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Osx to radi kako spada
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
10 godina
neaktivan

Ma ima i Linux điđa, kad spojiš 2 ekrana, ne samo različite reze nego i jedan wide, drugi old-vulgaris (video-top npr). Ono, radi, ali dok ne naštelaš napatiš se. A igrice su mi znale promijeniti rezoluciju pa po izlasku, kad se vrati na staro, porazbaca ikone. Pogotovo one rastegnute. Doduše to mi se i na Win dešavalo ali rijeđe. Ali na winsima ne možeš ni rastezati ikone. Generalno da, Windows programi na Linuxu se češće blesavije ponašaju (što je i logično), a i neki worm - a la java generički. Najbolja je fora kad ti, neovisno o rezoluciji, otvori dijalog kojeg ne možeš zaskrolat jer ispada iz ekrana, ali ne možeš ni kliknuti cancel jer je također van ekrana  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice