Stiže LG G Pro 2

poruka: 8
|
čitano: 1.378
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže LG G Pro 2".
16 godina
odjavljen
Stiže LG G Pro 2

specifikacije sve isto kao Samsungov Note 3 osim većeg ekrana, što i nije neka sreća

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stiže LG G Pro 2
luka28 kaže...

specifikacije sve isto kao Samsungov Note 3 osim većeg ekrana, što i nije neka sreća

Što kad bi ti rekao da ljudi koji ciljaju na takve uređaje žele još veće ekrane?

To što je tebi ili nekom drugom preveliko, nekome nije.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
protjeran
Stiže LG G Pro 2

Upravo to, velicina ekrana je krajnje subjektivna stvar. Mene vise zanima kako ce konkurirati Noteu sa softverske strane, nego sama velicina ekrana. Tu je Note3 ipak bez premca.

0 0 hvala 0
15 godina
Stiže LG G Pro 2

U mojem slučaju, poučen iskustvom u radu sa nečim kao S Pen, taj kao takav detalj može biti od presudne razlike, za početak. 

Da bi ovaj mob zamjenio SGN2 kojeg imam trenutno, a preko SGN3, prvo ga ipak treba vidjeti u živo, po svojo/mojoj/tvojoj recenziji, a i sačekati, ne surlati napamet, vidjeti što će biti sa SGN4!? 

Osobno sam vrlo veliki poklonik vrlo velikih mobitela, uz neke moje osobne aspiracije, interna memorija od barem 128 GB, 1080p rezolucija, minimalno, možda, i ne mora biti prisutna mogućnost proširenja interne memorije, makar aluminijski kompletan vanjski obrub moba, mali šmensi fensi dodatak, staklena pozadina! 

LG sa ovim mobom je po mojem razmišljanju na dobrom putu, kako će se razvijati, kako završiti, ovisi o puno faktora. 

Ako budu približni mojim "glasnim razmišljanjima", možda ću i ja utjecati na taj put, vidjet će oni koji dožive. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
luka28 kaže...

Što kad bi ti rekao da ljudi koji ciljaju na takve uređaje žele još veće ekrane?

To što je tebi ili nekom drugom preveliko, nekome nije.

pa ne znam, evo recimo ja imam Note 3 i ne želim veći ekran :)

meni osobno bi bilo draže da je samsung napravio Note 3 na način da je ekran ostao iste veličine kao Note2 5.5" a da su smanjili dimenzije uređaja, napravili su obrnuto, dimenzije su ostale iste a povećali su ekran, ovo mi se čini na granici prihvatljivog za mobitel, imam osjećaj da bi sa većim ekranom to postalo više tablet a manje mobitel ali vidjet ćemo što kaže vrijeme

ali nije sve u veličini Note3 definitivno radi razliku sa stajlusom, to su napravili stvarno vrhunski, raspoznaje jačinu pritiska, precizan je, super opcije kod korištenja, stvarno korisna stvar, da nije bilo stajlusa uzeo bih S4 ali sa stajlusom Note3 ima prednost

http://www.pazii.com
14 godina
neaktivan

Ja sam isto to priželjkivao, i volio bi da je ostao na 5.5" sa manjim kućištem, ali tržište je očito drugačije htjelo.

Znam ih dosta koji su ostali malo razočarani jer su očekivali ekran od 6"...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
18 godina
neaktivan
Stiže LG G Pro 2

Obzirom da se služim početnim (prvim) modelom Optimusa G Pro koji na žalost nikada nije došao u HR u službenu ponudu, a koji i sam ima izuzetne specke moram reči da sam izuzetno zadovoljan tim uređajem. Ekran je 5,5" i malo je uži od Note 2 tako da iako je velik još uvijek dobro leži u ruci neke prosječne veličine. Vjerujem da će novi G Pro 2 biti još bolji ali mi je plafon ekrana 5,5", eventualno ako će uspijeti 6" ekran ugurati u približno isto kučište prvog modela. Dakle, trebalo bi ga vidjeti u četri oka i osjetiti u ruci, pa donjeti odluku da li bi se eventualno meni osobno isplatilo prelaziti na taj novi model. Isto tako jako je upitno da li će taj model uopće vidjeti ove naše prostore ili ćemo se snalaziti kao i do sada, drugim kanalima nabave !

-- Kaj buš ti bum i ja --
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ove specifikacije mi zvuce savrseno te ce to biti lako moguce za trenutni LG G2 koji koristim.
6" mi je idealno, a ne skodi ni 1 GB vise RAM-a.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice