Stiže iPhone 2.2

poruka: 4
|
čitano: 901
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže iPhone 2.2".
17 godina
neaktivan
Stiže iPhone 2.2

Mozda se smiluju da copy>paste naprave u verziji 5.8 ili 10.3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stiže iPhone 2.2

Ne znam samo što imaš za copy-pasteat na iPhoneu. Imaš opciju move za fajlove, a za cp još nisam imao potrebe.

Bilo bi mi puno korisnije kada bi recimo implementirali u mailove Mark All as Read ili dopustili sinkronizaciju iSync-om s Maca preko Bluetootha da ne moram žnoru svaki put uštekavat.

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Stiže iPhone 2.2
Inari kaže...

Ne znam samo što imaš za copy-pasteat na iPhoneu. Imaš opciju move za fajlove, a za cp još nisam imao potrebe.

Bilo bi mi puno korisnije kada bi recimo implementirali u mailove Mark All as Read ili dopustili sinkronizaciju iSync-om s Maca preko Bluetootha da ne moram žnoru svaki put uštekavat.

Copy-Paste se odnosi na tekst a ne na fajlove.
17 godina
neaktivan
RE: Stiže iPhone 2.2
Hrco kaže...
Inari kaže...

Copy-Paste se odnosi na tekst a ne na fajlove.

Znam da se odnosi na tekst, ali pitam što imaš copy/paste-at? Text se ionako može proslijeđivat između aplikacija, a sam copy/paste u takvom obliku kojeg poznajemo se nikako ne bi uklopio u dizajn iPhone OS-a.

Realnije je od Applea očekivati poboljšano proslijeđivanje teksta između aplikacija koji će u pozadini koristiti clipboard ali u znatno pametnijoj, inovativnoj izvedbi.

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice