Stigao GTX 780

poruka: 72
|
čitano: 13.247
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao GTX 780".
17 godina
Stigao GTX 780

Uh bahatluk sa cijenom, idu stopama Samsunga?
No nadam se da će AMD dati neki pristojan dgovor i natjerati pohlepnike da smire cijenu.

Ovako kod nas bude cifra 5500-6000 kuna?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
Re: Stigao GTX 780
overhaul kaže...

No nadam se da će AMD dati neki pristojan dgovor i natjerati pohlepnike da smire cijenu.

Slažem se. Evo je: http://www.ekupi.hr/Graficka-kartica-GTX780-3GD5-275766.aspx

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
Stigao GTX 780
Po slici sa naslovnice mislio sam da je to kazeta sa magnetnom trakom za novi xbox one.
Potpis!
Moj PC  
8 7 hvala 1
15 godina
protjeran
metallic kaže...
overhaul kaže...

A jesi pravu trgovinu našel, valjda najskuplju. U Supernetu je 5519,63 kn. A i to je brezobrazno preskupo.

Trust me, I'm a Jedi!
17 godina
metallic kaže...
overhaul kaže...

Auu dakle još sam bio optimist sa maksimalnih 6000? to bude tek donja granica za naše?
A bemu sad se trenutno za 6000 da, ako se baš želi nvidija, dobiti dvije rabljene gtx 680.
Tolko baš bolja nije.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Stigao GTX 780

hmm 5.5 na 12 rata 458 kn nije ni to lose! a i blizu mi je ducan !

da sli 680gtx je nesto bolji ali i TDP odmah raste ! i makar radi nv odlican sli performace iz drivera u driver 

uvijek ce biti bolje i stabilnije uzet single high end gpu nema velike potrsnje zagrijvanja i zehbacije kao u sli-u ;) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:29 (4mal).
Moj PC  
1 20 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

istina, ova gtx 680 koju sada imas je za staro zeljezo {#}

WoT: GuntherPrien
17 godina
Stigao GTX 780

gle bas me briga ko kaj misli i sto ja sam zaradjujem i ne kupuju mi mamica i tatica tako da cut the crap sa sarkazmom !

svaki put se neko mora javit kad neko nes ide kupit najnovije lol svaki put ista prica .. ne uzimam ja to zato sto mi je 680 slaba nego zato 

sto je to nova serija i jaca je od prehodne ne duplo jer je to nemoguce al 30 posto je fini odskok fino zapakiran u novu ljepsu i bolju seriju 

uvijek ce novo bit bolje od starog pa makar se radilo od minimalnim koracima primjer i7 ivy i7haswel 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:36 (4mal).
Moj PC  
7 22 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

da sli 680gtx je nesto bolji ali i TDP odmah raste ! i makar radi nv odlican sli performace iz drivera u driver 

uvijek ce biti bolje i stabilnije uzet single high end gpu nema velike potrsnje zagrijvanja i zehbacije kao u sli-u ;) 

Nešto bolji ? SLI 680 gazi titan a kamoli 780 koji je primjerice u BF3 nekih 5fps bolji od 680 pri 1920/ultra.Malo pričekati do kraja godine, da vidimo šta AMD kaže.

17 godina
Stigao GTX 780

ne igram b3 :D gledaj druge igre a i nadolazece kak bu se ponaala 780 naspram 680 jer ovaj put ima vise memorije i vecu propusnost :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:38 (4mal).
Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Stigao GTX 780

Nema sile za kupnjom. Sa gtx 660 ti cu jos gurat 1-1.6 godina bez problema sve,  a do onda ce past cijena te 780 na 3 k :)) A i pitanje je za 2 god kakve ce kartice bit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigao GTX 780

Pustite ga nek troši. Treba poticat potrošnju, naravno onih koji imaju sredstava, inače nećemo nikad izać iz krize. {#}

Naravno najpametnije je pričekat par dana, mjeseci. Bila je i HD7970 oko 5000kn pa se to za par mjeseci skoro prepolovilo..

Moj PC  
12 3 hvala 0
12 godina
Penryn kaže...

Pustite ga nek troši. Treba poticat potrošnju, naravno onih koji imaju sredstava, inače nećemo nikad izać iz krize. {#}

Naravno najpametnije je pričekat par dana, mjeseci. Bila je i HD7970 oko 5000kn pa se to za par mjeseci skoro prepolovilo..

Pa da , upravo to. Ja nikad ne kupujem nesto cim izade. Uvijek priicekam kojih pola godine kad se cijena prepolovi. To je uvijek tako :)

13 godina
neaktivan
Stigao GTX 780

Al su ga usrali, to nema nigdje, vidi se koliko je ljudska pohlepa prešla granice. Ovo je pucanj u prazno, bojim se da će im profit opasti (ali nece propast)...
Ne znam razočarali su me, ja sam se nadao da će to biti kartica na istim taktovima kao GTX680, sa boljom sabirnicom i boljom arhitekturom, i da ima potrošnju ispod 200W, još jednom kažem GTX780 pucanj u prazno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:45 (Master11).
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Stigao GTX 780

Po meni ako kupis jednu top karticu (tip neku od tri najjace ati-a ili nvidie) slobodno mozes preskociti jednu ako ne i dvije generacije grafickih. Moja predzadnja kartica je bila GTX280 a nakon toga sam presao na ati6950 koja radi jos uvijek ko grom (i mislim da ce gonoti i bf4 pa skoro na max). Eventualno kad ati izda 8000 seriju razmislim o kupovini nove grafulje :)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stigao GTX 780

navali narode.. moze na rate ...moze preko lihvara.. nevidija mi se zgadila totalno unazad god-dve..{#}

xfact
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
=xfact= kaže...

navali narode.. moze na rate ...moze preko lihvara.. nevidija mi se zgadila totalno unazad god-dve..{#}

zkj se zgadila?

14 godina
neaktivan
Stigao GTX 780

pa sa cijenama naravno.. daleko od toga da kartice nisu dobre.. ali kaj je previse je previse

xfact
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
=xfact= kaže...

pa sa cijenama naravno.. daleko od toga da kartice nisu dobre.. ali kaj je previse je previse

To istina...cijena je problem!

13 godina
protjeran
4mal kaže...

gle bas me briga ko kaj misli i sto ja sam zaradjujem i ne kupuju mi mamica i tatica tako da cut the crap sa sarkazmom !

svaki put se neko mora javit kad neko nes ide kupit najnovije lol svaki put ista prica .. ne uzimam ja to zato sto mi je 680 slaba nego zato 

sto je to nova serija i jaca je od prehodne ne duplo jer je to nemoguce al 30 posto je fini odskok fino zapakiran u novu ljepsu i bolju seriju 

uvijek ce novo bit bolje od starog pa makar se radilo od minimalnim koracima primjer i7 ivy i7haswel 

ma gle bolidu, drugo da imas para ko blata pa da ti se zivo jhebe, al ti za ovo ides pljunut 5,5 milja na rate, i to zbog 10 fps vise u BF-u{#}

a da ne govorim da taman kad odplatis ni pola te grafulje izbacit ce opet nesto divlje i bit ces sretan ako ta grafulje bude vrijedila pola tih para.

da s ovakvim likovima cemo izac is Krize tamo do 2033. vise vrijedi jedan kvartovski klosar, koji odmah prvog u mjesecu sp1zdi svu lovu u najblizem bircu, nego 10 ovakvih sta peglaju na precijenjene Kineske gluposti i onda slijedecih pol godina gladuje i naricu nad stanjem u drzavi.

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
17 godina
Stigao GTX 780

linus car objanio kao i obicno {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
R4sput1n kaže...

ima čovjek pravo sa svojim novcima raditi što god hoće. pa šta ako kupuje na rate i šta ako će zbog toga morati na alkohol trošiti 500 kn manje mjesečno nego inače? njegov problem i njegovo veselje. nemaš ti s time ništa osim ako si mu mama a on je maloljetan.

Potpis!
17 godina
4mal kaže...

Gle, ako kupuješ na X rata onda ne kupuješ ti/mamica/tatica nego te kreditira banka, jel.
Ne plati sve rate, pa da vidimo što će biti. Ljudi su postali nesvjesni ko država nam,
"joj pa gle kako je to malo, na xx rata". NIJE MALO. Bezobrazno je precijenjeno.
No nebitno, osim kao napomena u obračunavanju sa sarkazmom forumaša.
GTX780 nije High end, jer sami imaju i dalje jače GTX690 i Titan.
I nije uvijek novo bolje od starog, vrlo čudno se izražavaš,
"zapakiran u ljepšu..." jel mi to pričamo o kartici ili torbici?

12 godina
protjeran
Stigao GTX 780

Cijena za većinu na balkanu jest paprena,ali s obzirom da je to samo za najzagriženije igrače,koji ne žele kompromis,a cijena se ipak formira na svjetskom nivou,gdje je standard znatno viši,onaj koji da 800-1000 dolara,za procesor,definitivno će i iskeširati 1000 za grafičku..tržišta malecka i siromašna nisu bitna,jer i prodaja standardno malu zaradu donosi..

1 0 hvala 0
17 godina
redneck kaže...

Cijena za većinu na balkanu jest paprena,ali s obzirom da je to samo za najzagriženije igrače,koji ne žele kompromis,a cijena se ipak formira na svjetskom nivou,gdje je standard znatno viši,onaj koji da 800-1000 dolara,za procesor,definitivno će i iskeširati 1000 za grafičku..tržišta malecka i siromašna nisu bitna,jer i prodaja standardno malu zaradu donosi..

Sad si opisao GTX Titan a ne GTX 780:)

17 godina
Stigao GTX 780

pa da izgleda ljepse i futurusticnije od 680 jebiga neki pate i na izgled :D

hahahha a koga to molim te ne kerditria dns banka pa svi zivimo na kredit ! al to nije poanta price

neko trosi na hi-fi neko na tuning i tako dalje obleku i to ih cini sretim a mene npr, pc hw i gadet stuff i ako si to mogu prusiti zasto ne !

neam zenu, decu, obaveze ,kredite da si to nemogu priustit  ... pretjrujete bzvz ! ovjde je prica od 780 gtx a ne o meni !

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:26 (4mal).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
protjeran
overhaul kaže...
redneck kaže...

Sad si opisao GTX Titan a ne GTX 780:)

Ma gle,shvaćaš poantu,nisam mislio na konkretni model,nego na haj klasu kartice..onaj tko ima love,i zagriženi ja igrač,neće se dvoumiti je kupiti..onaj tko malo manje hekla,tome je dovoljna i viša srednja klasa..{#}

@4MAL..

pa ako sui primjetio,svi su se uhvatili našminkavati svoje komponente..od memorija do grafičkih kartica..

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:26 (redneck).
17 godina
Stigao GTX 780

jep skuzio sam {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ezio kaže...

ima čovjek pravo sa svojim novcima raditi što god hoće. pa šta ako kupuje na rate i šta ako će zbog toga morati na alkohol trošiti 500 kn manje mjesečno nego inače? njegov problem i njegovo veselje. nemaš ti s time ništa osim ako si mu mama a on je maloljetan.

gle inace vise manje to je i moj stav, al opet kad vidim specijalce na djelu... ma najbolje vise nista ne komentirat, zena ionako zeli gledat one proklete vampire...

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
14 godina
Stigao GTX 780

Mjac :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice