Spremna premijera MacBooka

poruka: 4
|
čitano: 906
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spremna premijera MacBooka".
18 godina

jupiiiii..  Belji se  ( na ovo me ponukala beskrajna post-instalacija viste, tj. upravljačkih programa)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imaš kakav link...?

rekao je jednom neki americki predsjednik (1972.g.) "Nepostoji razlog zbog kojeg bi ljudi kod kuće trebali imati racunala"...a baš je propali slucaj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spremna premijera MacBooka

Sa laptopom dolazi konfiguriran i spreman os u ovom slucaju Vista. Jedino ako nije kupljen laptop sa Linuxom i onda udri preko njega nelagnu Vistu. Prvo probaj upgrejdat osx pa onda pricaj o beskrajnoj instalaciji.

18 godina
RE: Spremna premijera MacBooka
plavooki kaže...

Sa laptopom dolazi konfiguriran i spreman os u ovom slucaju Vista. Jedino ako nije kupljen laptop sa Linuxom i onda udri preko njega nelagnu Vistu. Prvo probaj upgrejdat osx pa onda pricaj o beskrajnoj instalaciji.

Tema je MacBook koji ne dolazi sa Vistom, barem koliko ja znam.

Nije mi jasno kako si zaključio da sam instalirao Vistu na laptop? Instalirao sam ju na desktop i to, ne moš vjerovat, legalnu Business verziju koju sam uredno aktivirao nakon instalacije.

E sad, moj osvrt na beskrajnu post-instalaciju Viste temelji se na usporedbi vremena sam instalacije Viste (nekih 15-20 min) te vremena potrebnog za instalaciju samih drivera i ostalih podešenja kako bi se dobila funkcionalnost slična XP (koju još nisam postignuo).

Zaključak: koliko sam bio impresioniran brzinom i jednostavnošću instalacije Viste, toliko sam razočaran post instalacijom. Makar, moram biti objektivan i reći da nije Vista kriva koliko sami driveri. Ne vjerujte uvijek natpisu na kutiji "Vista certified"..

Što se tiče OS X-a, instalirao sam Tiger-a na G3 (iako neki tvrde da ne more) i os uredno radi na procu od 350 MHz sa 6 GB HDD i 512MB rama. Radio sam i upgrade Tigera na Leopard i prošlo sve bez problema..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice