Spameri još u šoku

poruka: 18
|
čitano: 3.691
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spameri još u šoku".
17 godina
Spameri još u šoku

Baš sam se jutros iznenadio otkud samo 8 spam poruka.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spameri još u šoku

Ah, Rustock.C, legendarni i neuhvatljivi trojan/rootkit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Spameri još u šoku

Da ne govorim o patriku vrucem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Spameri još u šoku

Tako treba. Samo batinom po gamadi.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spameri još u šoku

Oporavlja se bagra po malo. Iako mi se na Gmailu broj spam poruka značajno smanjio, opet dobijam po desetak spam poruka dnevno na T-com....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spameri još u šoku
i ja sam u soku sto su spameri u soku :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

Treba ih sve satrti, mamicu im njihovu bezobraznu. Dozivotni zatvor uz prisilan rad u kamenolomu, pa budemo vidjeli tko ima hrabrosti za spamanje.

16 godina
protjeran
Spameri još u šoku

E kaj bi se dogodilo da se napravi udruga spamera.To bi bio pozpuni kaos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Oporavlja se bagra po malo. Iako mi se na Gmailu broj spam poruka značajno smanjio, opet dobijam po desetak spam poruka dnevno na T-com....

ja ih upravo imam 112
17 godina
Spameri još u šoku

Najgora kazna za njih bi bila da ih odvoje od pc-a na dva tjedna (pocrkali bi ko gamad od deratizatora)

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spameri još u šoku

ne kuzim kaj imaju od toga samo zaje...aju druge

0 0 hvala 0
17 godina
Spameri još u šoku

pare dobe...

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pajic3 kaže...

pare dobe...

najvjerojatnije
17 godina
neaktivan
Spameri još u šoku

Pa ne rade za besplatno.

Inače, nije mi jasno kako uspjevate dobiti toliko spam pošte? Koristim Yahoo i mislim da sam imao možda 2 spam maila u pet godina korištenja. Ako me netko obasipa onim "šalji dalje" mailovima lijepo ga upozorim, a ako nastavi- i blokiram.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Spameri još u šoku

ma za svaki mali spam bi trebalo dat žuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Pa ne rade za besplatno.

Inače, nije mi jasno kako uspjevate dobiti toliko spam pošte? Koristim Yahoo i mislim da sam imao možda 2 spam maila u pet godina korištenja. Ako me netko obasipa onim "šalji dalje" mailovima lijepo ga upozorim, a ako nastavi- i blokiram.

daj mi svoj mail i garantiram da ces od sutra dobivati 100 komada na dan :)
8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
16 godina
neaktivan
Spameri još u šoku

u jednoj spam poruci mi jje pisalo da sam 1000000 posjetitelj i da upisem email adresu i da cu osvojit milijun kuna

to me tak nervira

Viva la Linkuto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FeelTheFear kaže...
reservoir dog kaže...

Pa ne rade za besplatno.

daj mi svoj mail i garantiram da ces od sutra dobivati 100 komada na dan :)
 pa u tome i je fora, ne dajem svoj e-mail okolo, dakle manja je mogućnost za neki spam.
Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice