Baš sam se jutros iznenadio otkud samo 8 spam poruka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah, Rustock.C, legendarni i neuhvatljivi trojan/rootkit...
Da ne govorim o patriku vrucem
Tako treba. Samo batinom po gamadi.
Oporavlja se bagra po malo. Iako mi se na Gmailu broj spam poruka značajno smanjio, opet dobijam po desetak spam poruka dnevno na T-com....
Treba ih sve satrti, mamicu im njihovu bezobraznu. Dozivotni zatvor uz prisilan rad u kamenolomu, pa budemo vidjeli tko ima hrabrosti za spamanje.
E kaj bi se dogodilo da se napravi udruga spamera.To bi bio pozpuni kaos.
Oporavlja se bagra po malo. Iako mi se na Gmailu broj spam poruka značajno smanjio, opet dobijam po desetak spam poruka dnevno na T-com....
Najgora kazna za njih bi bila da ih odvoje od pc-a na dva tjedna (pocrkali bi ko gamad od deratizatora)
ne kuzim kaj imaju od toga samo zaje...aju druge
pare dobe...
pare dobe...
Pa ne rade za besplatno.
Inače, nije mi jasno kako uspjevate dobiti toliko spam pošte? Koristim Yahoo i mislim da sam imao možda 2 spam maila u pet godina korištenja. Ako me netko obasipa onim "šalji dalje" mailovima lijepo ga upozorim, a ako nastavi- i blokiram.
ma za svaki mali spam bi trebalo dat žuti
Pa ne rade za besplatno.
Inače, nije mi jasno kako uspjevate dobiti toliko spam pošte? Koristim Yahoo i mislim da sam imao možda 2 spam maila u pet godina korištenja. Ako me netko obasipa onim "šalji dalje" mailovima lijepo ga upozorim, a ako nastavi- i blokiram.
u jednoj spam poruci mi jje pisalo da sam 1000000 posjetitelj i da upisem email adresu i da cu osvojit milijun kuna
to me tak nervira
Pa ne rade za besplatno.