Sony VAIO F

poruka: 9
|
čitano: 2.697
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony VAIO F".
16 godina
neaktivan
Sony VAIO F

Bas ovakav trazim,uhh sto bi mi seo ko kec na deset{#} Samo sto ce kod nas kostat 1.700€  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Sony VAIO F

Mah, samo zbog tog 3D-a je skuplji bar 500 dolara

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO F

Sto je lijep

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sony VAIO F

Sony-ijevi laptopi su savršeni, samo što uglavnom koštaju ko omanji auto kod nas -.-*

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony VAIO F

Imam Vaio laptop već 2 godine, i iako sam znao da neću dobiti kvalitetu koja dolazi sa modelima za 14.000+kn, za cca 9000kn kupio odlično optimiziran novi Vaio s BluRay optičkim drive-om i nije mi nimalo žao što nisam pola godine kasnije kupio MacBook Pro za iste novce. Jedino što mu nedostaje je MacOS :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 12:28 (johnny jungle).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony VAIO F

Imam Vaio vec 5 godina i stvarno nisma imao nikakvih problem snjim malo vise kosta, istina, ali ja mislim da se isplati! Kad budem mijenjao bit ce opet Vaio ja se nadam :)

A.D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony VAIO F
unic0rn kaže...

Imam Vaio vec 5 godina i stvarno nisma imao nikakvih problem snjim malo vise kosta, istina, ali ja mislim da se isplati! Kad budem mijenjao bit ce opet Vaio ja se nadam :)

+1

16 godina
Sony VAIO F

Sve pohvale za dizajn koji je uvjek vrhunski kod Sonyjevih prijenosnika. Nekako mi rezolucija ekrana od 1.920 x 1.080 piksela djeluje prevelika za ekran od 16 inča.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony VAIO F
Asterix kaže...

Sve pohvale za dizajn koji je uvjek vrhunski kod Sonyjevih prijenosnika. Nekako mi rezolucija ekrana od 1.920 x 1.080 piksela djeluje prevelika za ekran od 16 inča.

Nemoras koristit najvecu rezoluciju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice