Bas ovakav trazim,uhh sto bi mi seo ko kec na deset
Samo sto ce kod nas kostat 1.700€ 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mah, samo zbog tog 3D-a je skuplji bar 500 dolara
Sto je lijep
Sony-ijevi laptopi su savršeni, samo što uglavnom koštaju ko omanji auto kod nas -.-*
Imam Vaio laptop već 2 godine, i iako sam znao da neću dobiti kvalitetu koja dolazi sa modelima za 14.000+kn, za cca 9000kn kupio odlično optimiziran novi Vaio s BluRay optičkim drive-om i nije mi nimalo žao što nisam pola godine kasnije kupio MacBook Pro za iste novce. Jedino što mu nedostaje je MacOS :)
Imam Vaio vec 5 godina i stvarno nisma imao nikakvih problem snjim malo vise kosta, istina, ali ja mislim da se isplati! Kad budem mijenjao bit ce opet Vaio ja se nadam :)
Imam Vaio vec 5 godina i stvarno nisma imao nikakvih problem snjim malo vise kosta, istina, ali ja mislim da se isplati! Kad budem mijenjao bit ce opet Vaio ja se nadam :)
+1
Sve pohvale za dizajn koji je uvjek vrhunski kod Sonyjevih prijenosnika. Nekako mi rezolucija ekrana od 1.920 x 1.080 piksela djeluje prevelika za ekran od 16 inča.
Sve pohvale za dizajn koji je uvjek vrhunski kod Sonyjevih prijenosnika. Nekako mi rezolucija ekrana od 1.920 x 1.080 piksela djeluje prevelika za ekran od 16 inča.
Nemoras koristit najvecu rezoluciju