Sony Ericsson za Windows Phone 7?

poruka: 8
|
čitano: 2.026
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson za Windows Phone 7?".
17 godina
Baš lijepo i robusno izgleda.Još par updejta i wp7 će postat ravnopravan androidu i ios-u.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako ne razumijem zašto tipkovnica na mobitelu uvijek mora imati "spigani" poredak tipki, pa jasno se zna da je drugi red pomaknut u desno za trećinu (ili četvrtinu) duljine tipke, a treći pomaknut za još pola tipke u odnosu na drugi red... Kako to nemogu sklepati kako spada nego rade ovako nešto jedno ispod drugog.... Alergičan sam kad je netko tako nešto nesposoban napraviti

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Sony Ericsson za Windows Phone 7?
qube kaže...

Kako ne razumijem zašto tipkovnica na mobitelu uvijek mora imati "spigani" poredak tipki, pa jasno se zna da je drugi red pomaknut u desno za trećinu (ili četvrtinu) duljine tipke, a treći pomaknut za još pola tipke u odnosu na drugi red... Kako to nemogu sklepati kako spada nego rade ovako nešto jedno ispod drugog.... Alergičan sam kad je netko tako nešto nesposoban napraviti

Oprosti, ali ti pricas o pravoj tipkovnici... onoj na kojoj se tipka sa 10 a ne 2 prsta...

sto fali ovako simetricnoj tipkovnici ? u cemu bi bila prednost da ti netko rapsoredi tipke kao i na klasicnoj, velikoj tipkovnici ???

nesposobni napraviti ?

ja bih reko... NEPOTREBNO, UZALUDNO, GLUPO.... a ne NESPOSOBNI....

17 godina

SE ima šanse da "zagrebe" sa WP platformom dobro, jer se ista razvija i još se nije profilirala (definirala) kao što su Motorola i HTC učinili s Androidom?

...o samom uređaju pohvalno ako ga izdaju sa QWERTY tipkovnicom i neka ga i izdaju, na de se čeka kraj godine?

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno ce izbacit u q2/q3 neku xperiu x7 mozda

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bas su mi cool ovi hubovi, koliko god puta pogledao i radio sa ovim OS-om, uvijek me odusevi....  nadam se da ce SE izbaciti jos pokoji uredaj sa WP7

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Heh, u pozadini lik koristi mac OS X {#}
Neznam kako vama, ali meni svi ti WP7 mobiteli izgledaju gotovo identicno.

Pri tom ne mislim samo na OS, nego i sam izgled. Svi su skoro crni kvadar s 3 iste tipke na dnu.

Naravno da nemožeš neznam kakvu razliku napraviti na mobitelima kojima 80-90% prednje površine uzima ekran,

ali npr.vecina Android uređaja mi izgleda puno razlicitije. Što od boja, što od oblika, a i samog modificiranog

sucelja. Znam da nisu svi baš jednaki (HTC-ovi izgledaju malo originalnije), ali ipak nekako

mi djeluju suviše slicni..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Frend ima kod kuće taj prototip ali ne može se oćitati do kraja,nego dođe do beta učitavanja-zna netko kako promjeniti sowfter/updateati taj sustav da mobitel ispravno radi?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice