Hm - da definitivno vidim sličnost između ova 2 logotipa. Oba su okrugla ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jbt ovi ameri će početi tužiti jedni druge zbog sličnosti! 
Kakvi božji ameri?!
Kakvi božji ameri?!
"Sony Ericsson je u SAD-u podnio tužbu protiv kompanije Clearwire. Razlog je prevelika sličnost s logom kompanije."
Vidiš... AMERIČKI odjel Sony Ericssona tuži AMERIČKU kompaniju Clearwire!!!!
Da, ali SE nije američka kompanija. To je samo njihov odjel.
to mi je jasno... ali svejedno je "mjesto radnje SAD" a ne npr u Japanu ili (mislim) londonu gdje im je sjedište!
to mi je jasno... ali svejedno je "mjesto radnje SAD" a ne npr u Japanu ili (mislim) londonu gdje im je sjedište!
Sjedište im je u Stockholmu u Švedskoj odekle je Ericsson.
provjero sam na wikipediji i tamo pise london... (ne samo na hr ver.. nego i na svim ostalim verzijama pise London) - ali to nije bitno..
...nisam napomenuo da mi logoi nisu baš slični osim što su okrugli i zeleni (a i boja zelene nije baš ista) 
Kao da je prvi put zbog loga...Posebno ako su na istom trzistu, zamislio bi se na prvi pogled kad bi vidio taj logo u manjem izdanju na nekom proizvodu koji i SE ima u ponudi...
Ma daj nisu normalni. Onda bi Ford, koji je tvorac svih automobila, trebao tuziti sve ostale zbog slicnosti sa njegovim. Ti amerikanci svaki puta sve vise dokazuju kolko su glupi ljudi sa puno para i kolko zude za novcima.
e ovo je Okay
Ma daj nisu normalni. Onda bi Ford, koji je tvorac svih automobila, trebao tuziti sve ostale zbog slicnosti sa njegovim. Ti amerikanci svaki puta sve vise dokazuju kolko su glupi ljudi sa puno para i kolko zude za novcima.
Ford nije tvorac automobila već ih je prvi počeo proizvoditi u većem broju (pokretna traka).
Ali zašto bi se ti, toliko pametniji od Amerikanaca, informirao o Dailmleru, Ottu...
OT:
Koliko god ove tužbe nekad izgledale navučene ovdje postoji određena sličnost, a tvorcima loga se ne može pripisati neka originalnost.
Uzeti bar različitu kombinaciju boja očito je bila nedokučiva zamisao.
Sutra ce tuziti Pakistan zbog zastave...
Meni je sličniji BitTorrent-ov logo!
Ford nije tvorac automobila već ih je prvi počeo proizvoditi u većem broju (pokretna traka).
Ali zašto bi se ti, toliko pametniji od Amerikanaca, informirao o Dailmleru, Ottu...
OT:
Koliko god ove tužbe nekad izgledale navučene ovdje postoji određena sličnost, a tvorcima loga se ne može pripisati neka originalnost.
Uzeti bar različitu kombinaciju boja očito je bila nedokučiva zamisao.
Da si se ti malo vise informirao znao bi da sony erricsonovi logoi dolazi u cijeloj paleti boja tako da to opce nije bitno. Svaki logo koji bude krug glupi ameri ce tuzit da podsjeca na njihov.
Opet ti o Amerima, a radi se o Japansko-švedsko kompaniji.
Ja bih ih tužio za kroničan nedostatak kreativnosti i jedinstvenosti.