Smartphonei u porastu

poruka: 6
|
čitano: 1.031
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smartphonei u porastu".
17 godina
neaktivan
Smartphonei u porastu

Nokiu svakako zabrinjavajući podatak može biti da je udio Symbiana u godinu dana pao s 43 na svega 18%.

Neki su me ismijavali ovdje na forumu kad sam rekao da je Symbian prošlost. Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 17:20 (Buhaha).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Smartphonei u porastu
Buhaha kaže...

Nokiu svakako zabrinjavajući podatak može biti da je udio Symbiana u godinu dana pao s 43 na svega 18%.

Neki me je ismijavali ovdje na forumu kad sam rekao da je Symbian prošlost. Cool

Udio u količini mrežnog prometa. Uz nove igrače na tržištu i činjenicu da iPhone dolazi u tarifi koja uključuju određeni GPRS promet, ta činjenica uopće nije čudna ni zabrinjavajuća. Korisnici Symbiana prijatelju za istim stolom file šalju BT-om, a korisnici iPhone-a mailom. Kod poslovnih korisnika Symbiana korištenje neta u pravilu uključuje provjeru mail i eventualno neke informacije. Ta informacijama više govori o navikama korisnika pojedinih OS-eva nego o zastupljenosti na tržištu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
neaktivan
Smartphonei u porastu

to je samo USA ... al symb je doomed.

za par godina android će imati cca 50%, iPhone OS cca 30% a ostali će imati mrvice. :D

A.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Smartphonei u porastu
artfull kaže...

to je samo USA ... al symb je doomed.

za par godina android će imati cca 50%, iPhone OS cca 30% a ostali će imati mrvice. :D

Kako sada stoje stvari možda, ali računaj na još par novih igrača, računaj da je sadašnji TS Symbian zapravo bio testni poligon i da se radi na novoj veriji, uz to je Symbian otvorio kod. S druge strane nema nikakvih naznaka da Apple ima u planu licencirati iPhone OS drugim proizvođačima (niti je to u skladu s njihovom praksom), tako da će iPhone uvijek biti 1-2 modela na tržištu. 30% mrežnog prometa može imati, ali da se jedan model svidi tolikom broju ljudi, morao bi ga papa osobno preporučiti (mislim na papu Rimokatoličke crkve, a Apple-a).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
Smartphonei u porastu

Za Symbian se skida sa drugih izvora, tako da je ovo sve upitno i daje ono famozno značenje riječi statistika.

0 0 hvala 0
16 godina
Smartphonei u porastu

Normalno kad je danas skoro svaki novi gadget zapravo smartphone.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice