Hipsteri će podivljati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo skinuo par komada s liste zaboravljenih. A sad mi je i jasnije zašto je većina te glazbe na listi u forgotify.
Ali evo sad što više slušam, i motam koje baš vidim da nema spasa, mnogo klasične glazbe se vrti, što mi baš i nije jasno kako se našlo na listi. Za što smatram da je odlična glazba.
Upravo skinuo par komada s liste zaboravljenih. A sad mi je i jasnije zašto je većina te glazbe na listi u forgotify.
Ali evo sad što više slušam, i motam koje baš vidim da nema spasa, mnogo klasične glazbe se vrti, što mi baš i nije jasno kako se našlo na listi. Za što smatram da je odlična glazba.
Klasična glazba ima specifičnu publiku, koja je danas normalno u debeloj manjini tak to ide u praksi.Kad smo več u ovoj temi jel, eto ova stvar ima isti naziv kao i ova zaboravljena ili napuštena skupina razne mjuze.
mnogo klasične glazbe se vrti, što mi baš i nije jasno kako se našlo na listi
Prosječni ljubitelj klasične glazbe će prije pustiti CD u prostoriji prilagođenoj za slušanje glazbe uz kvalitetnu opremu, nego pustiti sreaming s neta dok nešto radi.
mnogo klasične glazbe se vrti, što mi baš i nije jasno kako se našlo na listi
Prosječni ljubitelj klasične glazbe će prije pustiti CD u prostoriji prilagođenoj za slušanje glazbe uz kvalitetnu opremu, nego pustiti sreaming s neta dok nešto radi.
Pa ne znam, za one koji imaju pretplatu na spotify, 320kbs je stream, tako da po meni je odličan zvuk svega što slušam.
Spotify je najbolja stvar po meni za glazbu, prije sam koristio groveshark, dok ovo mi je baš vrh.
A kako rabiti Spotify kada mi kaže da nije omogućeno za moju zemlju?
Za početak ima mediahint dodatak za browser https://mediahint.com/ , koji ti malo lažira i dopusti ti spotify da skineš i instaliraš preko browsera.
A najbolji način, kako ja radim već jako dugo da koristim sporify.
Program za tunneliranje, kao tunnel bear, HideIPVPN http://www.hideipvpn.com/ (meni osobno najdraži) free je, registriraš se dobiješ 3h korištenja, npr. preko 10minmail, eadresu daš od 10minmail, jel mjesečno nekoliko puta možda ćeš morati to ponoviti, pa da ne iskoristiš svoje mailove.
Onda pokreneš hideIPVPN, spojiš se na neki od servera, UK; DE, USA, ili što već. I onda skineš spotify i registriaš se dok si na drugom IP spojen.
i kad se spojiš na program, onda samo ugasiš hideIPVPN, i uživaš u glazbi. Tu i tamo ćete skužit da nisi u državi za koju si se prijavio, ali samo ponoviš ovo s IP, spojiš se da te prepozna, i nastaviš sve dalje.
Ako netko ima problema s instalacijom ili nešto, nek se slobodno javi.