Slalom oko vinjeta

poruka: 6
|
čitano: 1.169
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slalom oko vinjeta".
18 godina
neaktivan
Slalom oko vinjeta

Na web stranici nalazim samo update 2.10.  Am I missing something?

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Slalom oko vinjeta
macak kaže...

Na web stranici nalazim samo update 2.10.  Am I missing something?

Da. Pazljivije procitaj tekst.

S druge strane, domaća karta AdriaRoute će ovih dana doživjeti ugledati svjetlo dana u verziji 2.2 - kao i sve prethodne, i ova je nadogradnja besplatna za sve korisnike.

18 godina
neaktivan
Slalom oko vinjeta

Istina. Nisam dovoljno pažljivo pročitao tekst. Vjerojatno me zbunilo - ''Najzad, uz novu verziju 2.2 karte AdriaROUTE sa stranica Navigo sistema - www.navigo-sistem.hr - možete beplatno preuzeti...''. Treba pisati moći ćete preuzeti.

0 0 hvala 0
17 godina
Slalom oko vinjeta

Ne znam samo čemu "vinjete" u naslovu.

Ovo za rukomet je pohvalno-treba reklamirati na sve moguće načine!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam samo čemu "vinjete" u naslovu.

Ovo za rukomet je pohvalno-treba reklamirati na sve moguće načine!

Nu copy/paste - "Također, u Sloveniji je napravljena nova kategorizacija cesta prilagođena vinjetama - uključite li pri planiranju rute izbjegavanje cesta sa naplatom, nüviji će vas kroz Sloveniju provesti bez potrebe za kupovanjem vinjeta."

Sasa
you don't have to be crazy to work here, but it helps
18 godina
neaktivan
macak kaže...

Istina. Nisam dovoljno pažljivo pročitao tekst. Vjerojatno me zbunilo - ''Najzad, uz novu verziju 2.2 karte AdriaROUTE sa stranica Navigo sistema - www.navigo-sistem.hr - možete beplatno preuzeti...''. Treba pisati moći ćete preuzeti.

ORLY? Vodiči su već neko vrijeme gore.

Sasa
you don't have to be crazy to work here, but it helps
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice