Simpsoni vole Mapple

poruka: 51
|
čitano: 4.691
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Simpsoni vole Mapple".
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Evo donese mi tip iPhone 3G... dobio odnekud, veli eto ti de nabaci aplikacija na njega.

Eh sad - gledam u iPhone i ne kontam nekoliko stvari.

Sta to ljudi vide u njemu sto ja ne vidim?

Ljudi vide ekscellentan dizajn, vide prakticnost, vide kvalitet, vide sve najbolje.

Ja prosto ne mogu. Je li u pitanju dugorocna povezanost sa filozofijom jedne nokije ciji marketinski ljudi trebaju dobit drvenu glavu majmuna za svoju neefikasnost. Appleovi marketing ljudi mogu dobiti zlatno titanijsko platinasto dijamantsku - glavu majmuna za (meni jos uvijek tesko povjerovati) uspjesno iskoristavanje slogana never underestimate the power of human stupidity. Ne znam ko nosi iPhone, ali dobro ulickana gospodja/gospodjica opakog ukusa za ulickanopst pored iPhone moze se jedino  osjecati sminkerski inferiorno.

Povraca mi se od uredjaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Clip je super smišan, a prvi komentar je ridikulozan

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
Simpsoni vole Mapple

Sve sto mi se svidja kod Applea je dizajn. Ostalo uopce ne kuzim zasto ljudi kupuju.

Onaj IPhone i IPod pogotovo. Koji ce im to jurac kad za duplo manje pare dobiju normalan mobitel koji ima i vise funkcija s mozda nesto manjom memorijom.

Sto fali normalnom MP3 playeru? Nema onaj jurac di rotiras prstom? Glupost.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

koja luda sprdačina!

A najbolji mi je ona seriju Itchy & Strachy.

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

živjeli Simpsoni, fora epizodica :))                              i ovaj moj avatar se veseli kad jede razno voće, al kad jede jabuku radni čudne grimaseBelji se

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 16:57 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

ma, Appleovi kompjutori su sr*nje...samo naplate dizajn, a unutra komp koji košta cca 4000 kn.

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Simpsoni vole Mapple
Ivanplesh kaže...

ma, Appleovi kompjutori su sr*nje...samo naplate dizajn, a unutra komp koji košta cca 4000 kn.

applovi kompi si super sam jbg zivis uu hr di je bezobrazno skupo (aluminijski macbook u americi kosta 7000 kn iltiti 1300$ a kod nas 10200 kn), ipod su sra** ali iPhone je super stvar.........btw super video haha super smjesno
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 17:26 (ja00022).
18 godina
baš su dobro ocrnili majfon
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
protjeran
Simpsoni vole Mapple

PREDIVNO !!

Hahaahahah,a baš za nasmijat se,ioako - ne trebaju nam Simpsoni da bi se svakodnevno ismijavali iKorisnicima,njihov način razmišljanja je dovoljno urnebesno smiješan :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Većina ljudi koji imaju iphone ipod i slično il znaju sve o takvim tehnologijama pa se prave važni(ima se more se) il su pak neuki pa ne znaju da postoje i bolji i/ili jeftiniji slični uređaji. E tu uskače Jobs sa blaženim kapitalističkim Marketingom.

Clip ko clip je tipičan Simpsonovski :)

17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Simpsoni -najbolji crtić ikad-ima 19 sezona, rade 20.-etu

sve sam pogledao-sve downloadao gotovo 50GB sve + film

jednostavno morate gledat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Simpsoni vole Mapple

Pa lijepo vi naučite koristiti iphone. Treba malo ga srediti, nabaciti kvalitetnim aplikacijama i biti ćete oduševljeni (osim ako niste zakleti mrzitelj iphonea, onda vas ništa ne može razuvjeriti).

0 0 hvala 0
18 godina
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox ....damn it :( nisam ga pogledao...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
BugSU kaže...
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox ....damn it :( nisam ga pogledao... 
  Pripremite se za javljanje uživo osnivača Mapplea - Steve Mobsa. 
- On je genije!
- On je poput boga koji zna što mi želimo!
- Pozdrav! To sam ja, vaš veliki vođa, Steve Mobs! A sada objava koja će promijeniti vaš pogled na sve!
  (ljudi oduševljeno vade dolare iz novčanika, a Bart Simpson ubacuje svoj glas umjesto Mobsovog).
- Svi ste vi gubitnici! (Ljudi spremaju novac u novčanike) Mislite da ste cool zato što ste kupili mobitel od 500$ sa slikom voća na njemu? Pa, znate što, potrebno je 8$ da bi se napravio jedan i ja sam se popiškio na svaki! Zahvaljujući vama zaradio sam bogatsvo i sve sam uložio u Microsoftove dionice! Ja i moj dečko Bill Gates se ljubimo na hrpi vašega novca.

Dobro je i kad Lisi stigne velika, prekrasna kutija od Mapplea i u njoj račun od 1200$ za pjesme koje je skinula na Mipod.
17 godina
neaktivan

Isuse ajme koji kompleksaši na ovom forumu, na svakoj temi se javi bar par ljudi koji moraju odmah pljuvat po iPhonu, smijesno zaista smijesni

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
mislav_01 kaže...

Isuse ajme koji kompleksaši na ovom forumu, na svakoj temi se javi bar par ljudi koji moraju odmah pljuvat po iPhonu, smijesno zaista smijesni

Zasto me ti onda ne razuvjeris?
Sta je to dobro kod IPhonea? Znam da to sigurno nije cijena...
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan

ma nije moj posao dezurne pljuvace u nesta sto nisu nikad probali i koristili razuvjeravat. Lokalne frajere koji nevole mikrosoft, apple, neznam ni ja koje sve ne firme jer je to sada in i kul i jer su one big bad korporacije koje samo gaze po nama uopce ne dozivljavam ozbiljno. I nevidim cemu potreba tago gorljivo pljuvat po necem, dovoljno je jednom argumentirano na temelju iskustva iznijet svoje misljenje. 90% ljudi ovdje nit argumentira niti ima iskustva samo sere jer nema pametnijeg posla. Ocito da nemaju jer ih u svakoj temi di se spominje iPhone iskoci hrpa.

imam iPhone otkad je dosao u americi (dobio sam ga prije proslog bozica), nisam ga platio veliku cifru, sve savrseno radi, i iznimno sam zadovoljan. I apsolutno jedino vidim u ovim komentarima ljubomoru i neku vecini hrvata valjda urodjenu karakteristiku da samo sjede iza kompa i seru po svemu...Preporucam vam index.hr tamo ce te si nac prijatelje

ajde da dodam sta mi se dopalo

1. izrazito dobar i nenametljiv dizajn

2. odlican ekran

3. odlicno staklo na ekranu, ni dan danas nema nitijednu ogrebotinu, a bio sam posvuda

4. iPod, dosta memorije

5. intiutivan operativni sustav, izrazito brz

Sve u svemu dobar uredjaj, ni izdaleka vrijedan ovakvih neutemeljenih komentara...Al ipak smo u HR tu ljudi samo seru i prigovaraju naravno samo o onom sto netko drugi ima

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 20:00 (mislav_01).
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple
This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox  :)
Velikom brzinom ciste sve ovo sa youtube.com, pa pokusajte da odgledate
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 20:00 (salecg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Simpsoni nisu niti do koljena South Parku.
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

Meni isto South Park bolje sjeda nekako, posebno mi je dobra njihova stranica di se sve da pogledat www.southparkstudios.com

17 godina
mislav_01 kaže...

ma nije moj posao dezurne pljuvace u nesta sto nisu nikad probali i koristili razuvjeravat. Lokalne frajere koji nevole mikrosoft, apple, neznam ni ja koje sve ne firme jer je to sada in i kul i jer su one big bad korporacije koje samo gaze po nama uopce ne dozivljavam ozbiljno. I nevidim cemu potreba tago gorljivo pljuvat po necem, dovoljno je jednom argumentirano na temelju iskustva iznijet svoje misljenje. 90% ljudi ovdje nit argumentira niti ima iskustva samo sere jer nema pametnijeg posla. Ocito da nemaju jer ih u svakoj temi di se spominje iPhone iskoci hrpa.

imam iPhone otkad je dosao u americi (dobio sam ga prije proslog bozica), nisam ga platio veliku cifru, sve savrseno radi, i iznimno sam zadovoljan. I apsolutno jedino vidim u ovim komentarima ljubomoru i neku vecini hrvata valjda urodjenu karakteristiku da samo sjede iza kompa i seru po svemu...Preporucam vam index.hr tamo ce te si nac prijatelje

2. odlican ekran

3. odlicno staklo na ekranu, ni dan danas nema nitijednu ogrebotinu, a bio sam posvuda

4. iPod, dosta memorije

Sve u svemu dobar uredjaj, ni izdaleka vrijedan ovakvih neutemeljenih komentara...Al ipak smo u HR tu ljudi samo seru i prigovaraju naravno samo o onom sto netko drugi ima

MWUHAHAHAHHAHAAHAHAHHA! XDXDXD
Ako su ovo tvoji argumenti, ja sam sad siguran. Iphone je sranje! Dobar dizajn i kul ekran? XD
Ajd bar ga nisi platio masne pare.
Inace, samo zato sta se nekome nesto ne dopada, ne znaci da on "sere".
Ispricavam se ako sam skeptican, vjerojatno bih trebao poslusati tvoj savjet i kupit svaki drek koji izadje na trziste tako da ga mogu objektivno komentirat na nekom forumu.
Nikad prije nisam kritizirao ni Apple niti IPhone ovo mi je prvi put btw. tako da me molim te nemoj nazivat trollom slucajno, a nisam ni fanboy M$a ni IBMa ni neznam cega.
Iz moje perspektive, Apple nudi alternativu vec dostupnim tehnologijama, samo za vecu cijenu i drukciji dizajn.
Mislim da 3-4 tisuce kuna za obican mobitel koji nosi brand Applea i ima dobro staklo na ekranu (xD) ne vrijedi kupovat.
Ko ima para nek izvoli, da ih i ja imam za bacanje kupio bih ga sigurno.

Takodjer mislim da kritiziranje nije poteklo od Hrvata i da ga ima svugdje u svijetu. Kao primjer si pogledaj ovaj video Simpsona, nema nikakve veze s Hrvatima. Uostalom ako ti se ne svidja Hrvatska, niko te ne drzi, u Appleu u americi sigurno zaposljavaju.
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

2. odlican ekran

4. iPod, dosta memorije

Potpisujem!
17 godina
neaktivan

Stvari kao stotine aplikacija koje mozes stavit, te razno razni nacini customizacije samog sucelja na iPhoneu su takodjer tu, ovo sto sam nabrojao je ono sto je mene na prvi pogled privuklo (kada sam prije godinu dana gledo na youtube prve filmice). Primjerice od aplikacija ima hrpa igara, razno raznih softverskih dodataka i modifikacija, poboljsanja kamere, korisni programcici za organizaciju, mogucnost snimanja videja i puno puno puno toga...I da na mobitelu sa touch ekranom je "kul ekran" po meni bitna stavka, nitko ne zeli hrpu ogrebotina na ekranu...

A ja idalje nevidim da si ti idalje ista pametno reko zasto je to iPhone smece...Probao sam razno razne LGeve, samsunge i ostale mobitele sa touch ekranima i tim sistemom navigacije i nisu ni priblizno dojmljivi kao ovaj na iPhoneu zato sam naveo "kul ekran" te brz i intuitivan operativni sustav, a tvoj pokusaj ismijavanja i poglupljivanja mog posta samo govori o nedostatku pravih argumenata. Isto tako sve nove uredjaje koje vidim, jednostavno su mi RUZNI!! Pisanje SMS poruka na iPodu je milina i brzo se navikne, tako da ne klasicnu numericku tipkovnicu bi se tesko vratio, a da ne govorim o citavoj QWERTY tipkovnici kao sto neki mobiteli imaju...

Apple nudi alternativu da, ali kako to daj mi reci da nitko drugi nije napravio i postigao takav uspjeh kao sto je Apple. Zasto me nije neki drugi uredjaj privukao kao sto me je appleov? hmm mozda zbog drugih appleovih kvalitetnih proizvoda (iMac, pa primjerice moj iPod koji je prezivio slucajno pranje u masini za rublje ili pada u lokvu blata)...I nemojte mi pricat da je to zbog marketinskog trika, kakvog crnog trika, dobio sam phone na poklon i nikad nikom nisam rekao da ga ono ZELiM ZELIM ZELIM, s vremenom mi je usao pod kozu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 20:35 (mislav_01).
18 godina
Simpsoni vole Mapple

možda da sam neuki seljo beljo i da se ništa nerazumim u kompove i mobitele, onda bi možda i kupio iphone. ipak to je uređaj za koji moraš čekat u redu za kupit ga. i još je skup ka sam đava. znači mora bit dobar.

inaće simpsonov klipić je odličan

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Zašto više na telki nema simpsona :(.

Dali ih puštaju na nekom drugom programu, koji se može i kod nas gledat.

To je najbolji crtić, sijećam se imao sam ritual; dođem doma zezem čips i uživam gledajući ih. hehe

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
Simpsoni vole Mapple

Kako neki ljudi ustraju u krivu. Pa dajte probajte taj iphone na par dana, instalirajte sve žive aplikacije, istražite mogućnosti, surfajte internetom i onda recite da vam je sranje. Ovdje najmanje 50 ljudi govori kak je iphone sranje, a kladim se da ih ni 20 nije probalo, samo je važno da se sere, tak je najlakše.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dobra je to stvačica.

Mobitel o kojem se najviše pričalo i o kojem se najviše priča, recite kaj hočete...

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox Plač

Ima li netko link?????

0 0 hvala 0
17 godina

Ete vam ga na ninjavideo.

http://www.ninjavideo.net/video/14918

17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

daj link/ove imam ja diska ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 1:03 (ivanko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice