Samsung predstavio Notebook 9 Pro sa S Penom

poruka: 11
|
čitano: 1.830
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung predstavio Notebook 9 Pro sa S Penom".
13 godina
neaktivan

Kvaliteta samsunga je ocajna imao sam njihov laptop nakon 12 mjeseci sve se raspalo... A prije toga ima koncarev laptop trajao mi 5 godina bez greske ali nije imao integriranu graficku...ali ipak je to kvaliteta i ime Samšrot....

Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
Re: Samsung predstavio Notebook 9 Pro sa S Penom
Horatio_Hornblower kaže...

Kvaliteta samsunga je ocajna imao sam njihov laptop nakon 12 mjeseci sve se raspalo... A prije toga ima koncarev laptop trajao mi 5 godina bez greske ali nije imao integriranu graficku...ali ipak je to kvaliteta i ime Samšrot....

Moje je iskustvo suprotno. Godinama koristim jedan Samsungov ultraprijenosnik i iznimno sam zadovoljan njime. (Ako koga slučajno zanima, riječ je o modelu NP900X3F: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/series-9-windows-laptops-np900x3f).

Stoga mi je i žao što je Samsung prestao s prodajom svojih prijenosnika u Europi. (Ovo je stara vijest, nisam provjeravao je li se štogod promijenilo od tada.)

13 godina
neaktivan

Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina

Daj jos jednom ponovi.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Imam Končarov laptop i nekoliko stvari za reći o njemu. Prvo to nije Končarov laptop već kinesko smeće s naljepnicom Končar (koja se odlijepi nakon cca 1 god). Čudo se toliko grije i toliko ima loše riješen sustav hlađenja da se resetira kod malo jačeg opterećenja. Ima hrpu mušica koje ni njihov supp ne može riješiti (uključivanje dvije stvari odjednom u USB 3.0 portove onemogući ih do restarta, pa makar to bili miš i tipkovnica). Mogu još, ali tema je Samsung.

Sviđaju mi se jako njihovi ultrabookovi, igraju dosta na dizajn. Kolega ima njihov stariji model i jako je zadovoljan njime. Što se tiče ovog konkretnog modela, ne vidim smisao u tim šarkama za korištenje laptopa kao tableta, ne čini mi se baš korisno. S-Pen s druge strane mi je fora jer ga koristim na tabletu. U svakom slučaju, ako ne pretjeraju s cijenom čini se kao zgodan uređaj.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
18 godina
Imam neki Samsung seriju 7 stari pet godina i sa Windows 7 je komp jos dana danas svemirski brod iz osme galaxije. Problem je kaj sam stavil Win10 koji Samsung nije podrzal driverima kak spada, tipicno za Samsung da ne daju softversku podrsku nakon kaj nekaj kupis.
13 godina
neaktivan

Opcenito samsung prijenosnici su isto rebrandirano kinesko smece... Sto se pak koncara tice njihova nova linija je samo wow i ne znam sto si ti imao ali svi ljudi koji su imali ili imaju njihov prijenosnik opet bi ih kupili jer su odlicni dakako oni od 3k kn je vjerojatno smece kinesko rebrandirano... A za samsung ne znam bas i tu nazalost znam dvoje troje ljudi sto je zazalilo sto ga je kupilo... Samo i koncar koji je prosjecan kosta ko dva top samsunga... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Kolko para tolko muzike.

Moj Samsung je kostal oko 10k kn, i7, 8gb ram, 750 gb disk.. Kolko ti koncarevi kompovi kostaju? Kolko kila imaju i kak izgledaju? Moj je od aluminija, nakon 5 godina izgleda bolje nego 99% notebooka na trzistu i baterija jos uvijek drzi par sati.
13 godina
neaktivan

www.koncar-inem.hr/kategorija-proizvoda/informaticka-oprema/uredska-racunala/

Poprilicno su skupi ali zato im je kvaliteta izrade vrhunska... Nesto sto samsung moze sanjat sve samsungove serije imaju problem sa pregrijavanjem jer njihovi inzenjeri neznaju kako se odvodi toplina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koštao je oko 5k kuna kada je kupljen, a iskreno - i da je koštao tri previše je za to što je.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
10 godina

jbt navigam u hr chromeu ovđe i dobim ovu nebulozu za 'forward'

ON TOPIC jel ovaj ima AMOLED ekran, ako ne onda je shit

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 22:09 (EricCartman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice