Samsung Infuse 4G

poruka: 9
|
čitano: 3.081
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Infuse 4G".
16 godina
neaktivan
Samsung Infuse 4G

" Prema navodima proizvođača, radi se o najtanjem mobitelu s Androidom."

Šta mi uopce to znaci kad nisu uopce spomenuli dimenzije {#}
iPhone je tanak 9.3mm što je fakat tanko. Ova Sony Ericsson XPERIA Arc ima 8.7mm. 

Šta ovo može onda biti 8mm?

I da je šta bi ja trebao zamjetit taj 1mm? {#}

**** Sretna Nova godina!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Samsung Infuse 4G

Moraju ga necime reklamirat. Ako ne donosi nista po pitanju inovativnosti funkcija (osim mozda ekrana), mora barem dizajnom. Ali najinteresantnija stvar na ovom telefonu ce mi ipak bit taj super AMOLED.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Samsung Infuse 4G

4.5'', malo preveliko za moj ukus.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Infuse 4G

Pitanje je do kolko će inča rast veličina ekrana na mobitelima. Po meni sve preko 3,7" je previše.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung Infuse 4G
cuspajz kaže...

Pitanje je do kolko će inča rast veličina ekrana na mobitelima. Po meni sve preko 3,7" je previše.

Pa GalaxyTab ima funkciju mobitela i 7" ekran, Dell Streak ima 5" ak se ne varam.  
Nije bitno kolki je ekran - nekome pase veci nekome manji ekran bitno je da imas stvarno veli izbor!   {#}

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
protjeran
Samsung Infuse 4G

4.0" mi se čini savršenom veličinom, tako da je motorola atrix sve što mogu poželjeti, još da je s-amoled...

Ł00dAcHaa mAweNa

0 0 hvala 0
18 godina
Samsung Infuse 4G

I ja sam mislio da je 4" ekran velik ali,sad kad sam se navikao na Galaxy S, mogu reći da je uz malu težinu odličan.

Čak je možda i prelagan.

Ova dilema koja se vodi oko veličine ekrana; svi imamo različite potrebe i ukuse, zašto ih ne bi sve zadovoljili.

Sad kad je i razlika u kvaliteti proizvođača mala, može se reći da svatko može naći svog favorita.

Ovo je samo postepeno unaprijeđenje ionako dobre serije, pa ne vidim razloga zašto i ovo ne bi bio vrhunski uređaj.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Samsung Infuse 4G

Cuspajz kaže : .... po meni sve preko 3,7" je previše.

Haha, kako cure vele , velik, veći , taman!

17 godina
neaktivan
Samsung Infuse 4G

7" ja taman :) iznenadili bi se sa GalaxyTab i nije ništa preveliko. Ja ćekam samo neku tegru u toj dimenziji.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice