Imam običan Rebel9 i prezadovoljan sam, stvarno odlično kućište, a ako i Pro ostane u istom cijenovnom rangu onda definitivno best-buy.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgledaju odlično, ništa prenakićeno a opet lijepo. Meni se najviše sviđa ovaj drugi s lijeva jer ne padam više na blještavilo svjetlećih ventova :)
Meni isto, kolko bi otprilike cijena bila ovdje u hr?
dobra kućišta samo male dimenzije
dobra kućišta samo male dimenzije
Rebel12 linija je potpuno ista samo su kućišta high-tower sa 12 ovih dijelova naprijed.
fenomenalna kucista,samo da cijena nebude visoka
Evo došo u Links ovaj Nightfall, cijena 489kn. Šta mislite jel vrijedi kupit to, ak ga je možda već ko nabavio pa da dojmove kaže?
Inače kučišta su mi predobra, bez previše detalja, profi izgled, vuče na Lian Li.
Meni se sviđa ovaj Aluminium. Samo sto bi mi žao bilo instalirat dvd drive, jer stvarno mi prekrasno izgleda prednja stranica.
Došao je u links, po cijeni od 555kn. Ima cable management, crn je iznutra i ako je kvalitetan kao što izgleda stvarno se isplati kupit.
Links mi je pokraj škole pa ću se zaletit jedan da ga pogledat malo.
Odlično mi izgledaju. Kad sam kupovao svoje kučište dvoumio sam se između Rebela i Antec-a. Na kraju sam uzeo Antec. Ali definitivno su oba super kučišta za tu lovu. Daju se dobro unutra kablovi posložit, prozračna su i čvrsta.
izvana odlično izgledaju ali iznutra baš i ne
najviše mi se dopada ovaj najskuplji i to najviše zbog veličine,e sad koliko su robusni i kvalitetni neznam
tko može neka malo pogleda ovog od 699kn i javi dojmove
http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.617.029
Meni se ovajsviđa. Podsjeća me na Corsaira...
Izgledom naravno...
Navodno je originalni Rebel imao najtanj nosac ploce u povijesti modernog racunarstva...
Pitanje je jeli se sta promjenilo povodom toga
Navodno je originalni Rebel imao najtanj nosac ploce u povijesti modernog racunarstva...
Pitanje je jeli se sta promjenilo povodom toga
Ne vjerujem. Ima dobar nosač.
Jesi kad radio sa EVC kućištima od <100 kn? :D
E to je tanko, kad se savija pri montiranju ploče:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=EVC+kuciste
To su najgora kućišta koja postoje na svijetu. Jedino je ovaj model "donekle" dobar za low end komp od 1500kn.