Rast Androida bolji od iPhoneovog?

poruka: 10
|
čitano: 1.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast Androida bolji od iPhoneovog?".
18 godina
neaktivan

900%????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rast Androida bolji od iPhoneovog?
hogar strašni kaže...

900%????

to je stvarno puno
18 godina
neaktivan

iPhone i gPhone su smišljeni u potpuno druge namjene. Kad jednom zaživi Android to će biti prava eksplozija u kojoj će da stradaju telekom operatori. Naime, google, koji je za sada samo "over-the-top", će ih opkoliti sa obe strane: donje gPhone-om i gornje gTalk-om i mnogim drugim servisima.

Trenutno telekomi uspješno posluju jer su se uspjeli postaviti između davaoca usluga-sadržaja i korisnika. Šta će se desiti sa njima kad ispadnu sa te pozicije i pretvore se u najobičniji "pipe". Da li će se onda samo sjećati na godišnjim priredbama, kao što to danas rade u željeznicama, slavnih vremena?

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Jedva cekam, nema bas puno Androida u ponudi trenutno

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mat kaže...

Trenutno telekomi uspješno posluju jer su se uspjeli postaviti između davaoca usluga-sadržaja i korisnika. Šta će se desiti sa njima kad ispadnu sa te pozicije i pretvore se u najobičniji "pipe". Da li će se onda samo sjećati na godišnjim priredbama, kao što to danas rade u željeznicama, slavnih vremena?

Oni će zaraditi, zato jer se koriste njihove usluge, googleov korak će samo donjeti providerima novce jer če ga ljudi više koristiti.  Jedino što bi im moglo naškoditi jest voip, bilokakve vrste koji će se u budučnosti dosta raširiti tako da se neče korstiti recimo t-comova infrastruktura itd.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
18 godina
neaktivan

Upravo o VoIP-u i govorim. Onog momenta kad vas budu pozivali po gTalk username-u vama će biti svejedno preko koje mreže prenosite pakete. Tako će da počne, a onda će svako dalje razvijanje usluga od strane telekom operatora da bude besmisleno. Nove usluge će isključivo da razvijaju google, skype i slične kompanije, pa čak i microsoft, a telekom se neće moći uzeti dio od naplaćene usluge (za svaku melodiju ili sliku koju skinete preko mobilnog operatora, operator uzme i do 50% od cijene slike ili melodije).

Kako će se moći živjeti samo od prenosa paketa to ćemo još vidjeti. Moje mišljenje je loše će se živjeti (velika ulaganja, a mala zarada).

18 godina
neaktivan

Usrećuje me činjenica da Open Source uzima maha.

Samo da pitam - kad bi Android uspio to bi bio prvi Open Source software koji bi držo vodeću pozciju u nečemu??

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Usrećuje me činjenica da Open Source uzima maha.

Samo da pitam - kad bi Android uspio to bi bio prvi Open Source software koji bi držo vodeću pozciju u nečemu??

Mislim da linux ima prvu poziciju kao server OS, super computer OS... itd. Ali to je to.
Dakle isti OS (kernel) bi vladao od NASA superkompova do mobitela.
Fala ti majko što nisam gejmer!
18 godina
Ammon kaže...
 Mislim da linux ima prvu poziciju kao server OS, super computer OS... itd. Ali to je to.
Dakle isti OS (kernel) bi vladao od NASA superkompova do mobitela.
 Ovo zvuči kao one komunističe propagande, istinite ali totalno izvan konteksta :)
17 godina
neaktivan

Ti imaš nekih "tikova" na komunizam pa ga svugdje vidiš i srećeš?

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice