konačno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo je i vrijeme......
Ovi phenomi bi čak mogli biti i dobri... ali nikako ne i bolji od i7 xD xD xD
Ovaj proizvod nije na raspolaganju ili je je privremeno onemogućen.
Dakle bacili su u nabavu glavno da stoje unutra a nemaju ga još.
Tipicno
Ovaj proizvod nije na raspolaganju ili je je privremeno onemogućen.
Dakle bacili su u nabavu glavno da stoje unutra a nemaju ga još.
Tipicno
Ma nek i nemaju na web stranicama... to samo znači koliko drže do sebe jer se sve radi putem interneta... JOŠ GORE JE to što se u VEMILu NITKO ne javlja na telefon... pa daj ti reci...
Imam Corsair Dominator 2x2GB na 1066MHz. Mislim kupiti core i7 i gigabyte x58 extreme trebam li kupiti i memoriju pošto piše da ide podrška od 800, 1066MHz itd.?
Sta se cudite kada je izaso Cod5 glavno da je bio u ducanima na nabavi.net ,a kada nazoves kaza da ga jos nisu dobili i tako je bilo 1 mjesec.
Tako ce biti i sa time ako ne i vise
Sve u svemu totalno neprofesionalno!!!!
U Ve milu jako rijetko updateaju svoje stranice na internetu, al ju redovno updateajuu svojoj localnoj mrezi, tako ako odete u Ve mil prodavaonicu i pitate nek vam tam pokaze kaj je dostupno a kaj ne, dost toga ce bit drugacije neg kaj mi vidimo prek interneta.
Tak sam i ja kad sam iso kupovat DVD uredjaj. Pisalo je da ga ima, ja dodjem tamo i ono nema i lik mi pokaze na zaslonu i stvarno njima pise da nema. Ja dodjem doma i jos uvijek pise da ga ima...
Al dobro uzeo sam zamjenski za kojeg je pisalo da ga nema, al su ga ipak imali. xD
U Ve milu jako rijetko updateaju svoje stranice na internetu, al ju redovno updateajuu svojoj localnoj mrezi, tako ako odete u Ve mil prodavaonicu i pitate nek vam tam pokaze kaj je dostupno a kaj ne, dost toga ce bit drugacije neg kaj mi vidimo prek interneta.
Tak sam i ja kad sam iso kupovat DVD uredjaj. Pisalo je da ga ima, ja dodjem tamo i ono nema i lik mi pokaze na zaslonu i stvarno njima pise da nema. Ja dodjem doma i jos uvijek pise da ga ima...
Al dobro uzeo sam zamjenski za kojeg je pisalo da ga nema, al su ga ipak imali. xD
eh, baš jutros u 5 čita o njima
čini mi se da bi ovi trojezgreni mogli
bit i dobra stvar, samo šta će naši opet nabit cjenu
Pojavio se i kod nas Phenom II X3 720 2.8GHz, Black Edition po cijeni od 1189 kuna.
Jos samo da dođe x3 720 u ve-mil ili hgspot ili barem u ishop u sisku.
DDR3 memoriju sigurno necu kupovat, preskacem je 100%, nema pomaka u performansama(u igricama) u odnosu na ddr 2, ali glavnom da 4gb kostaju prek 800kn.