Prva godišnjica Windowsa 7

poruka: 102
|
čitano: 10.447
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva godišnjica Windowsa 7".
17 godina
odjavljen

Najbolji OS koji sam koristio do sada. TOČKA!

Freak Show Inc.

61 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Prva godišnjica Windowsa 7
Friday kaže...

ima tu dosta istine... :)

17 godina
neaktivan

A koliko je tek ilegalnih kopija...Belji se

Moj PC  
23 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja prezadovoljan...originalni W7 x64 ULT + originalni KIS 2011 i sve se to vrti na prIlicno dobrom SSD-U.jedine teskoce sam imao sa ucestalim BSOD radi catalysta,nesto manje sa tv tuner karticama i tek 3 zamrzaanja radi SSD kontrolera...KIS odlicno brani comp od malicioznog koda...sve u svemu treba iskesirati za sve to ali znam da sam sigurna i da sam se rijesio muka sa piratima.Smijeh

dasHHa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sedmica je najbolji os koji je MS ikada napravio.Meni radi super,sve je kompaktibilno,driveri se sami nađu..Super...

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

A koliko je tek ilegalnih kopija...Belji se

koliko i originalnih, možda malo više

http://gtabalkan.com
15 godina
protjeran
dasHHa kaže...

Ja prezadovoljan...originalni W7 x64 ULT + originalni KIS 2011 i sve se to vrti na prIlicno dobrom SSD-U.jedine teskoce sam imao sa ucestalim BSOD radi catalysta,nesto manje sa tv tuner karticama i tek 3 zamrzaanja radi SSD kontrolera...KIS odlicno brani comp od malicioznog koda...sve u svemu treba iskesirati za sve to ali znam da sam sigurna i da sam se rijesio muka sa piratima.Smijeh

ali ne znas jesi li musko ili zensko :)

ja kod kuce nikakvih virusa, nikakvih BSODova, nikakvih zamrzavanja a sve piraterija. jedino cega si se rijesio/la je novac :)

na poslu isto sve uredno radi i suza mi krene koliko sam morao iskesirati za originalne aplikacije, a opet mi je ugodnije sjesti za MAC-a.

15 godina
neaktivan

Ja sam na Windows 7-ci otkad je izašla i stvarno sam od samog početka prezadovoljan od dizajna pa do samih funkcija OS-a sve 5.

Samo nažalost neki ljudi se još uvijek ne planiravaju prebacit na Windows 7-icu neznam jel se boje upoznat nešto novo ili im je to stvar navike ali kad prijedu s XP-a na 7-icu preporodit ce se.

Uglavnom Windows 7 je najjbolji OS do sad od MS-ta.

Sad s ovim SP 1 Windows 7-ica je postala još bolja.

Uopčetku samo bio na onoj testnoj verziji a kasnije kad je izašla odmah sam je kupio.

http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 14:07 (Skizzy).

2 0 hvala 0
17 godina
crowap kaže...

Slažem se sedmica je najbolji os koji je MS ikada napravio.Meni radi super,sve je kompaktibilno,driveri se sami nađu..Super...

Kompa(k!?)tibilno Smijeh.

Deckard
17 godina
Skizzy kaže...

Uopčetku samo bio na onoj testnoj verziji a kasnije kad je izašla odmah sam je kupio.

Što si kupio ? SP1 ? Jel to izašlo ?

Deckard
17 godina
neaktivan
deckard kaže...
Skizzy kaže...

Nije izašao SP1. Ima beta verzija koja se može skinuti.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina

Meni takodjer odlican OS, jedina zamjerka - problemi s brzinama prijenosa file-ova u LAN-u...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
deckard kaže...
Skizzy kaže...

Ma ne kupio sam Windows 7 pa na njega instaliro beta verziju SP1

http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 14:54 (Skizzy).
15 godina
neaktivan

sedmica je super, no ne puno bolja od XP-a(to je samo moje mišljenje)

perodigitron
Moj PC  
5 5 hvala 0
16 godina

Steta sto je u nekim stvarima ipak bolji xp :)) ali sto ces kada su danas ljudima bitnije ljepe slicice i sl. nego file system i sl...

2 6 hvala 0
17 godina
konjRR kaže...

Steta sto je u nekim stvarima ipak bolji xp :)) ali sto ces kada su danas ljudima bitnije ljepe slicice i sl. nego file system i sl...

Bolji XP, nije nam bitan file system ? Kakve razlike ima u tom podrucju izmedju XP-a i 7-ice ?

Najbolja osobina 7-ice po meni je definitivno stabilnost. Nikad jos nisam vidjel BSOD, XP sam bar 1-2 godisnje moral reinstalirat...

15 godina
neaktivan

Evo koristim oriđiđi W7 već mj i pol' dana...

Zadovoljan sam njime,  i nemam neke zamjerke.

Je da mi je trebalo koji tj. da se priviknem.

Sviđa mi se što i nakon što je nakrcana sa raznoraznim

stvarčicama nema usporenja.

I boot up vrijeme je ostalo isto kao i prvi dan.

A inaće koristim instant boot pa je to još i kraće :D

Sve u svemu jedan koristan i funkcionalan OS.

Bar što se tiće mojih potreba.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Meni takodjer odlican OS, jedina zamjerka - problemi s brzinama prijenosa file-ova u LAN-u...

Kakvi problemi s brzinom? Kod mene nema nikavih problema u LAN-u, sve radi normalno.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
ROADRUNNER kaže...
Batista kaže...

Kakvi problemi s brzinom? Kod mene nema nikavih problema u LAN-u, sve radi normalno.

Ma nije na svakom LAN-u takav slucaj, ko da dolazi do zagusenja bandwitha...

17 godina
neaktivan
Skizzy kaže...
ROADRUNNER kaže...
deckard kaže...
Skizzy kaže...

Ma ne kupio sam Windows 7 pa na njega instaliro beta verziju SP1

malo ot: jel možeš reći šta točno poboljšava?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Batista kaže...
konjRR kaže...

Bolji XP, nije nam bitan file system ? Kakve razlike ima u tom podrucju izmedju XP-a i 7-ice ?

Najbolja osobina 7-ice po meni je definitivno stabilnost. Nikad jos nisam vidjel BSOD, XP sam bar 1-2 godisnje moral reinstalirat...

Vec vista je trebala doci s novim file systemom ali eto on ocito nije bitan kao ljepe slicice i sl. pa su ga odogodili opet i ni za win 7 nije bio gotov. Inace ako si primjetio brzina kopiranja i sl je malo sporija nego u xp. Takoder i prebacivanje fileova preko mreze ali sreca to nije toliko problematicno i bugovito kao u visti.

A sto da kazem ni xp mi se nikada nije srusio ni rusio osim ako sam nisam nesto napravio krivo slucajno ili namjerno :) a i dok nisam na win 7 presao instalacija je bila stara cini mi se preko 3 godine i selila se s diska na disk par puta i mijenjale se maticne graficke i sl. ali za reinstalaciju sam bio preljen a na kraju nije ni trebalo :)

16 godina
neaktivan

Pa malo je teško preć sa XP na sedmicu, jer ipak je XP malo brži, a razlika u sučelju ima dosta da se moram privikavat.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Commodore kaže...
dasHHa kaže...

ali ne znas jesi li musko ili zensko :)

ja kod kuce nikakvih virusa, nikakvih BSODova, nikakvih zamrzavanja a sve piraterija. jedino cega si se rijesio/la je novac :)

na poslu isto sve uredno radi i suza mi krene koliko sam morao iskesirati za originalne aplikacije, a opet mi je ugodnije sjesti za MAC-a.

hehe...qwerty keyboard u mobilnom izdanju pa sam se pretipkao na brzinu Smijeh...usput ne zelim se zamajavati sa piraterijom tamo gdje je nepotrebna.Operativni sustav i zastitni software su kod mene original i na tome vise nikad necu sparati.To je jedino sigurno rjesenje.S druge strane imam i ja nekoliko programa koji su pirati i nikad za ono sto nude po visokoj cijeni nebi platio za njih.

Reci mi koji to AV/IS/FW ti koristis a da je pouzdan i siguran iako j pirat??Jesi siguran da se updatea zaista ili se povezuje na maliciozne servere i koristi se tvojim podacima ili/i compom da bi se sirio dalje?...Po tebi ispada da sam ja naivan/ili glup sto sam platio ili placam software koji je kvalitetan i nudi mi sve sto ja zelim i nikada me nece iznevjerit u radu.

dasHHa
15 godina
protjeran
Commodore kaže...
... a opet mi je ugodnije sjesti za MAC-a.

Mac nije akronim, nego skraćenica od Macintosh! Dakle, piše se Mac, a ne MAC!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

aiii kolika točka Iznenađen

čini mi se kako je ova amen capslock točka ovdje samo kako bi prikazala tvoju nesigurnost u tvrdnju ispred nje ili možda kako bi te opredjelila u mainstream vode na ovom forumu? za sve ostale (normalne) razloge tu je normalna točka? Namigiva

Symantec, riječ koja opisuje mentalni sklop Laze forumaša
15 godina

Kvalitetan OS sa strane koju ja mogu prepoznati. Najviše mi se sviđa nova organizacija dadoteka. Sada je moguće dodadavati tagove fileovima i dosta metapapodataka. Što mi je itetkako korisno.

Samo neka oni ne žure sa osmicom.

Znanje je moć!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
7 je u svemu bolji od xp.
imam ga dva mjeseca i surfam po raznim stranicama, ali virusa nema ni za lijek. da imam xp već bih pobrao nešto.
stabilnost bolja nego u xp, brži, kraće se boota, brži prijenos datoteka s C na D particiji, wlan poteže više nego prije, veza ne puca, doduše to je do novog routera jer imam optiku.
no sve u svemu, prije bih izvršio samoubojstvo nego se vratio na xp.
May justice be done though the heavens fall
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Samo neka oni ne žure sa osmicom.

zašto ne? brineš se kako bi osmica mogla biti bagovita ukoliko se požure ili se više brineš o MSovoj želji da izvuče što više para iz postojećih proizvoda kako bi tek onda izbacili nove ili moraš uvijek imati novi proizvod pa te brine dodatno izdavanje novaca ili...?

Symantec, riječ koja opisuje mentalni sklop Laze forumaša
15 godina
(s)izgoreo kaže...

zašto ne? brineš se kako bi osmica mogla biti bagovita ukoliko se požure ili se više brineš o MSovoj želji da izvuče što više para iz postojećih proizvoda kako bi tek onda izbacili nove ili moraš uvijek imati novi proizvod pa te brine dodatno izdavanje novaca ili...?

Upravo to!

Želim da napokon dođe onaj davno obećani novi sustav dadoteka.

Znanje je moć!
17 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...
Friday kaže...

aiii kolika točka Iznenađen

čini mi se kako je ova amen capslock točka ovdje samo kako bi prikazala tvoju nesigurnost u tvrdnju ispred nje ili možda kako bi te opredjelila u mainstream vode na ovom forumu? za sve ostale (normalne) razloge tu je normalna točka? Namigiva

Apsolutno sam siguran u svoju tvrdnju. Sedmicu koristim od prve javno dostupne verzije (programer sam na .NET platformi). A ti znaš što je mainstream na ovom forumu? Mislim, s obzirom na količinu djece, zadrtih jabučara i linuksaša? Nisam siguran da baš želim biti dio mainstreama. TOČKA je tu zato što je sedmica svemirski brod za sve drkave OSX-ove, Ubuntue i mame mamine. TOČKA!

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice