Ljudi, umoran sam već od ljudi koji sami sebi lažu. Uživajte u Linuxu. Ja ću proućavati Linux, jer dolazi njegovo vrijeme!
Nadam se jedino toplo da će se do onda još više poboljšati. Zašto uvijek u diskusijama spominjete linux i superračunala i servere? Pa to nitko ne osporava!
Ja pričam o kućnoj primjeni. Zašto linux nije toliko aktualan kao Windowsi? A besplatan je. Zašto ljudi kupuju kompove i na njih instaliravaju kreknute Windowse?
Zašto ljudi onda ne stave besplatni Linux!
Prića mi kapetan o kompetenciji. Ja nisam power user Linuxa. Ja ga tek savladavam.
I pričam o manama na koje nailazim. Rekao sam da imam instaliran Linux na laptopu.
To je prećuo. Rekao sam: Da je Mint izvrstan!!!!! To ste prećuli!!!!!!
Dečki dajte se sredite!! Imam LG optimus GT540 sa Androidom 2.1. Contact manager mu je za krasan K....!!!!
Mediaplayer mu ne vrijedi ništa. Ako vama to vrijedi, onda je tu netko lud i bolestan. Aplikacije stalno idu na net. Iskopćao sam sve, ima par njih koje ne mogu jednostavno iskopćati. Iskopčam ih, one se same
ukljuće nakon nekog vremena. programi koji nešto vrijede, trebaju se platiti( toliko o slobodnom software-u). U Androidu ima 50% programa koji nisu potrebni.
A da ne spominjem tipkanje poruka na virtualnoj tipkovnici. Ima još toga, mislim da nema smisla da nabrajam jer bi mi trebalo puno vremena. Plus toga, vi koji imate Android znadete jako dobro kaj pričam.
Samo to neželite vidjeti od zasljepljenosti.