Svaka im čat na novoj tehnologiji al ovo je totalna glupost
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mnoge su tehnologije, uključujući i sam kompjuter bile nazivane totalnim glupostima...
Svaka im čat na novoj tehnologiji al ovo je totalna glupost
Wii se ne bi složio 
Mnoge su tehnologije, uključujući i sam kompjuter bile nazivane totalnim glupostima...
Don't feed the troll.
al ovo stvarno je glupost
mozda nece bit glupost ako joj se nađe bolja svrha al za igre je to cista debilana
Kakve bi to bile igre koje konroliraš pokretima?
Vjerovatno gluposti za djecu čiji roditelji imaju novca na bacanje. Nitko normalan neće platiti nimalo jeftin xbox i onda na njemu igrati nekakve sitne igrice. Xbox je konzola za hardcore igranje igara poput pesa cod-a i ostalih popularnih naslova. Bili bi banalno da sada kupim xbox i na njemu igram stvari poput super maria.
Vjerovatno gluposti za djecu čiji roditelji imaju novca na bacanje. Nitko normalan neće platiti nimalo jeftin xbox i onda na njemu igrati nekakve sitne igrice. Xbox je konzola za hardcore igranje igara poput pesa cod-a i ostalih popularnih naslova. Bili bi banalno da sada kupim xbox i na njemu igram stvari poput super maria.
interesantno kako su ljudi plitka bica :)
naravno da je primjena takve tehnologije u ozbiljnijim igrama, u danasnjim okvirima, nesmislena... ali ovaj dodatak ce otvoriti novu granu igara... istina, namjenjenih mladjoj publici... ali ne mora biti...
usput... treba na ovo gledati kao na tehnologiju cija je primjena u racunalima buducnosti neizbjezna... zaboravi na touch screen... pa necemo monitore i televozore prljati rukama valjda :P
Ne kužim, po čemu je XBOX skup? Baš sad gledam u sopholab-u, najjeftiniji XBOX je 1500 kn (BTW, jel se može na tom najjeftinijem igrat sve ili za neke igre baš mora biti hard disk?). Ne znam di ćeš složit gejmersku mašinu za te novce.
Da skrenem malo s teme, sudeći po tvom nicku, pretpostavljam da igraš MW/MW2... kak je to uopće igrat s gamepadom? Igram na PC-u pa zato pitam, a razmišljam kupit konzolu.
jedino što je glupost su komentari, očito ste probali igrati neku takvu igru, ili sa Wii-a pa znate
jedino što je glupost su komentari, očito ste probali igrati neku takvu igru, ili sa Wii-a pa znate
nemamo kaj probat inace bi teckdemoi trebali pokazat nesto najbolje sto to ta tehnologija moze
a ovo sto je zasad sto je prikazano je lame i blago receno sranje
Dobra ti je ova o harcore igranju coda na xboxu
zato sto je...pa pogle kakve sam igre prezentiraju
i pazi kakva ce igra doc pisalo je i tu na bugu
"yoga natal" ono takvu igru sam si oduvjek zelio
A meni su općenito sve igre bezveze, gubljenje vremena i rasturanje očiju pred monitorom, tako da u ovih 20tak godina intenzivnog bavljanja informatikom, odigrao sam možda 10 tak različitih igara čisto da vidim napredak tehnologije, draži su mi aktivni sportovi vani,
Ali frendovi koji su probali recimo Wii si redom su oduševljeni tehnologijom i mogućnostima iako sam nisam imao priliku još isprobati,, ali mi djeluje interesantnije igrati recimo nogomet, skvoš, tenis sa reketom u ruci i nabijanjem loptice prema Plasmi il LCDu na zidu sa frendom preko mreže na drugoj strani, nego to isto raditi sa tipkovnicom il mišem,,