Predstavljen Dell Adamo

poruka: 5
|
čitano: 1.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Dell Adamo".
18 godina
protjeran
Predstavljen Dell Adamo

osim sto Dell izgleda nemoze sam smisliti nista novo te sto kopira Apple-a po svemu pa i cijeni, laptop izgleda odlicno, napokon nesto od Dell-a sto te nije sramota izvadit u javnosti... pa sad sminkerski, valjda smo taj evolucijski prag presli prije 10-tak godina, no dobro ocigledno nismo svi.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Predstavljen Dell Adamo

Slazem se, notebook izgleda sjajno. Sve cestitke Dellu na vrlo elegantnom dizajnu.

Istina, Dell je daleko od branda za koji bih mogao reci da me vezuju pozitivne misli (osobito po pitanju pouzdanosti), ali sto jest - jest. Notebook izgleda predobro!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Predstavljen Dell Adamo

prekrasno izgleda...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predstavljen Dell Adamo

Meni je izuzetno ružan...

Zapravo, kad pogledam na tom laptopu ništa mi ne paše: stražnji kraj koji strši, rupe za ventilaciju, super-wide ekran, ekstremno visoka cijena, spor... Vjerojatno će jedino battery life biti super, jer ima ULV procesor.

0 0 hvala 0
17 godina
Predstavljen Dell Adamo

Laptop će biti primamljiv izgledom jedino ponekom poslovnjaku. Tržište na koje Apple cilja je puno veće, a tu ovaj model ne dira. Mislim da će im ovo biti promašaj.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice