A iz tvog teksta vidim da nemas pojma sto je IPS matrica, da si korisnik vulgaris i da zapravo nebi skuzija razliku izmedju TN matrice i IPS matrice.
:))
Jos jedan pametnjakovic na forumu...
Naravno...
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/23-led-ips-lcd/78736.aspx?jumpto=1618650&sort=asc&view=flat
Da. I?
To je tema koju sam otvorio prije skoro pola godine i gdje sam stvarno minimalno znao o monitorima
i gdje je i sam tnakir svojim sudjelovanjem i komentarima pomogao na cemu mu mogu i sada zahvaliti.
Ono što mene smeta kod tnakir-a i slicnih u zadnje vrijeme otresitost i bahatost odgovora.
Ovaj forum bi kao i mnogi drugi treabo služiti razmjeni idea i mišljenja, pomaganju jedni drugima
svojim znanjem i iskustvom u razlicitoj problematici. Nažalost na kraju se pretvara cesto u mjesto
sukoba, prepucavanja i prese**vanja vlastitim znanjem. I neznam zašto je ljudima toliki problem shvatiti
da ako nekome pristupiš na lijep, smiren i civiliziran nacin da ceš uvijek (ako je osoba normala)
naci zajednicki jezik. Ovi postovi "s visoka" nisu pomoć, tj.takvu pomoć nitko ne želi.
Žao mi je ako sam otišao u offtopic ovim ali smatram da je važno ukazati na neke cinjenice.
I tu nije problem samo navedeni forumaš nego i svi koji možda vlastite probleme prenose ovdje u postove.
A sada da se vratim na temu. Cestitam na kupnji i drago mi je da si zadovoljan strojem.
To je ionako ponta kupovine. Moguce je da ceš naici na neke probleme tj.nepoznanice tijekom
korištenja tog OS-a ako ga nisi do sad koristio, pa slobodno pitaj, rado cu pomoci.
Inace sam koristim kombinaciju MacBook-a pro i 24"Cineme i kombinacija je fakat fantasticna
pa mogu mislit kako je tek ovo all-in-one. Inace ti njihovi IPS ekrani, makar su glossy, daju odlicnu sliku
i do sad i nisam naišao na bolje prikaze nigdje, što opet ne znaci da su apsolutno najbolji.
Jedino što mogu reci da mi sada boje na laptopu djeluju "isprano" kada sam navikao na taj ekran.
Jednostavno odlicno a i nekako mi manje umara oci. Toliko od mene.