Potvrđen Zune HD

poruka: 8
|
čitano: 1.648
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potvrđen Zune HD".
18 godina
Potvrđen Zune HD

"Svojim prvim prijenosnim multimedijalnim sviračem Microsoft će postati izravna konkurencija Appleu, odnosno iPod touchu."

Microsoft je izdao prvi Zune još 2006. ako me sjećanje ne vara, a ovdje se govori o prvom multimedijalnom sviraču iz istog? Siguran sam da to znate, no, dobronamjerni ispravak.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

Prvo sam mislio da je slika mockup no sad kad sam vidijo sliku uređaja u Ballmerovim rukama

http://www.engadget.com/photos/steve-ballmer-demos-the-zune-hd-for-engadget/2040411/

vidim da to nije greška nekog amatera koji je radija loš render nego još jedna glupost Microsoftovih dizajnera koji su uspili napraviti tako cool font glavnog menija da marketplace nema puno slovo "e" jer ne stane :)

Još jedan razlog zašto volim Apple, paze na sve detalje i koriste logiku.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

hehehe, u galerji ima pixarove filmove na ekranu. :D

A.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

izgleda cool. volim te malo tvrđe linije, izgleda ozbiljnije. 
što se tiče onog da marketplace ne stane na ekran, pa sigurno ga horizontalno scrolla automatski kad ga oznacis.

po mom misljenju, nikakav argument da bi se bilo protiv ovog uredjaja.

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

bezveze

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

Bas mi se svidja novi Zune. Zuneovi su oduvijek imali ljepse sucelje od iPoda. A sad je sve to na dodir... i jos k tome ima HD radio te dodati svemu tome da je Zune po pitanju kvalitete zvuka uvijek bio u vrhu, tj. daleko ispred iPoda.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Potvrđen Zune HD

Zune 30 je smece made by toshiba, dok su Zune 80 i 120 Microsoftovi proizvodi i to se primjeti (imam Zune 120)

Zune HD dobro izgleda i ima jos bolje najavljene specifikacije (hint: nvidia tegra Namigiva)

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice