PošaljiFax.com

poruka: 11
|
čitano: 2.309
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PošaljiFax.com".
16 godina
PošaljiFax.com

Epik stranica. Svaka čast. Hvala na informaciji! Pusa

En taro kaboom

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PošaljiFax.com

Ovo mi je korisno prvenstveno zbog faxiranja kopija računa, jer još uvijek jaaaaako puno ljudi (i firmi) ne može/neće prihvatit mail sa pdf attachmentom

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PošaljiFax.com

nakon logiranja u knopso, citanja nekoliko reklamnih poruka i odgovaranja na pitanje kako bi potvrdili da ste poruke i procitali, moguce je poslati i fax. there is no free lunch, rekli bi ameri.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: PošaljiFax.com
dhamilton kaže...

nakon logiranja u knopso, citanja nekoliko reklamnih poruka i odgovaranja na pitanje kako bi potvrdili da ste poruke i procitali, moguce je poslati i fax. there is no free lunch, rekli bi ameri.

Nije free, ali kad pogledas poprilicno je jeftino s obzirom da 95% pucanstva nema fax doma, a ovako im je non stop pri ruci. Svaka cast na ideji i projektu. Korisno. Bookmark.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
18 godina
Ja taj fax nisam nikad koristio.Ne razumijem firme kone jos to guraju.Zivio cloud i mail.
18 godina
jpelko2 kaže...
Ja taj fax nisam nikad koristio.Ne razumijem firme kone jos to guraju.Zivio cloud i mail.

Jbg, neke firme jos guraju faks. Dok guraju, super je imati free alat poput ovoga.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
18 godina
jpelko2 kaže...

Uzmi u obzir prosjecnu dob vodecih ljudi u tim firmama i zakonske stvari. Tipa posaljes fakturu/ponudu, nije placeno. Zoves da pitas zasto!? Jooj pa nisam dobio mail, zavrsilo u spamu, ... Ovak sam ja siguran da je fax fizicki u tom uredu :))

18 godina
PošaljiFax.com

Aj nek se netko i ovoga sjetio

{#}

Meni je čudno koliko ljudi još uvijek koristi taj faks, a još mi je čudnije da dosta ljudi brka e-mail i faks (bar sam se ja dosta puta susreo s tom situacijom).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PošaljiFax.com

Uspješno regan i uspješno poslano--primljen fax, samo užasno sporo ide za današnje doba.

Istinito:  Znanica mi radi u Croatia-osiguranju u Puli i šalje fax u Zagreb u centralu, ali ne može jer je prebačeno na telefon. Zove Zagreb i kaže curi u centrali: Ajde imaš fax (da prebaci tipku na fax).  Cura iz centrale odgovara: Da imam fax ne bi radila ovdje.

Ljepše je bilo u živo to ćuti.

I pitanje je odgovor
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PošaljiFax.com

Hvala Bogu, pa više ne moram koristi dial-up modem da bih poslao fax.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PošaljiFax.com

A tko kaže da ti faksevi nisu spremljeni negdje? Hmm.

Smrt faxu btw...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice