Epik stranica. Svaka čast. Hvala na informaciji! Pusa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo mi je korisno prvenstveno zbog faxiranja kopija računa, jer još uvijek jaaaaako puno ljudi (i firmi) ne može/neće prihvatit mail sa pdf attachmentom
nakon logiranja u knopso, citanja nekoliko reklamnih poruka i odgovaranja na pitanje kako bi potvrdili da ste poruke i procitali, moguce je poslati i fax. there is no free lunch, rekli bi ameri.
nakon logiranja u knopso, citanja nekoliko reklamnih poruka i odgovaranja na pitanje kako bi potvrdili da ste poruke i procitali, moguce je poslati i fax. there is no free lunch, rekli bi ameri.
Nije free, ali kad pogledas poprilicno je jeftino s obzirom da 95% pucanstva nema fax doma, a ovako im je non stop pri ruci. Svaka cast na ideji i projektu. Korisno. Bookmark.
Jbg, neke firme jos guraju faks. Dok guraju, super je imati free alat poput ovoga.
Uzmi u obzir prosjecnu dob vodecih ljudi u tim firmama i zakonske stvari. Tipa posaljes fakturu/ponudu, nije placeno. Zoves da pitas zasto!? Jooj pa nisam dobio mail, zavrsilo u spamu, ... Ovak sam ja siguran da je fax fizicki u tom uredu :))
Aj nek se netko i ovoga sjetio

Meni je čudno koliko ljudi još uvijek koristi taj faks, a još mi je čudnije da dosta ljudi brka e-mail i faks (bar sam se ja dosta puta susreo s tom situacijom).
Uspješno regan i uspješno poslano--primljen fax, samo užasno sporo ide za današnje doba.
Istinito: Znanica mi radi u Croatia-osiguranju u Puli i šalje fax u Zagreb u centralu, ali ne može jer je prebačeno na telefon. Zove Zagreb i kaže curi u centrali: Ajde imaš fax (da prebaci tipku na fax). Cura iz centrale odgovara: Da imam fax ne bi radila ovdje.
Ljepše je bilo u živo to ćuti.
Hvala Bogu, pa više ne moram koristi dial-up modem da bih poslao fax.
A tko kaže da ti faksevi nisu spremljeni negdje? Hmm.
Smrt faxu btw...