Molim vas da mi netko objasni, jeli ovo tipkovnica koja se može spojit na komp ili lap, ili je to samostalan uređaj? I zašto je tako skupa, jer 600 $$ je puno za tipkovnicu o.O
hvala.
Molim vas da mi netko objasni, jeli ovo tipkovnica koja se može spojit na komp ili lap, ili je to samostalan uređaj? I zašto je tako skupa, jer 600 $$ je puno za tipkovnicu o.O
hvala.
hvala.
pise ti lijepo u tekstu da je unutra cijelo racunalo
Zašto bi to netko kupio?
Zašto bi to netko kupio?
pa iz fore! 
Znaci sad kupite racunalo sa 4 GB ram-a,procesor itd.Onda kupite mreznu karticu koja ima 4 GB rama i svoj procesor protiv laga,mis koji ima 4 mb rama i na kraju tipkovnicu koja ima svoj OS ,memoriju,procesor.Da li vidite paradoks ovdje?Ili je i ovo isto za gamere?
Znaci sad kupite racunalo sa 4 GB ram-a,procesor itd.Onda kupite mreznu karticu koja ima 4 GB rama i svoj procesor protiv laga,mis koji ima 4 mb rama i na kraju tipkovnicu koja ima svoj OS ,memoriju,procesor.Da li vidite paradoks ovdje?Ili je i ovo isto za gamere?
ti shvacas da se ovo ne spaja na racunalo, nego ovo JE racunalo?
Ovo je All in one racunalo, tuljani...
Jedino sto ga izdvaja od vecine drugih all in one rjesenja je sto se komponente u ovom slucaju nalaze u tipkovnici, a ne u monitoru.
Slazem se da bi bilo bolje da su stavili neki Linux...
UUU koji dobar mobitel
mogli su stavit jos GSM mrežu na njega i eto vam mobitela
malo duži al sta bar imate full qwerty tipkovnicu hehe
Dakle, ASUS je, 30 godina kasnije, ponovo izumeo Spectrum, samo ovog puta sa ugrađenim ekranom od 6,5cm x 10cm i duplo višom cenom?
Ti ga nauči.
Nisu svi hrvati ima ovdje više nacija.
Da tipkam po timkovnici i gledam si preko ruke u mali monitor(čić) i još da platim 600 dolara,pa ko tu koga...?Neeemaa šanse,po meni je to čista - glupost
Ima Vga i Dvi izlaz
,al stvarno 600 dolara,preskupo.
Da i?
Gdje piše da samo hrvati su poželjni na ovome forumu, a da srbi nemaju pravo pristupa?
Da i?
Gdje piše da samo hrvati su poželjni na ovome forumu, a da srbi nemaju pravo pristupa?
Slažem se... sto vise nacija to bolje.... normalno ako se medjusobno razumijemo :)
Da tipkam po timkovnici i gledam si preko ruke u mali monitor(čić) i još da platim 600 dolara,pa ko tu koga...?Neeemaa šanse,po meni je to čista - glupost
nije ni predvideno da to sluzi kao primarni ekran, imas vga i hdmi izlaze
:facepalm: Neznaju ak imaju 2 godine 
@GrimyHR:Tek sad skužih
Pa oprosti ako te ovo vrijedja, ali ako ne znas sto je cena... onda...
@sef...
A gle... on ne zna gramatiku bas najbolje i to sto nekada ni njega ne znam procitati... ma glavno da on govori hrvatskim... makar i nepravilno :)
Zbog toga svega i jesmo sada tu gdje jesmo... U banana zemlji blizu bankrota...
@Toni93
Ako vec toliko pametujes... nauci da se negacija ispred vecine rijeci pise ODVOJENO...
Hvala!
A ti tupko ne razumijes kao srpski jel?? Ti si nasao porediti engleski i hrvatski dva jezika koja su razlicita totalno i srpski i hrvatski dva jezika koja pripadaju istoj jezickoj grupi...nemoj biti toliko zatucan
A ti tupko ne razumijes kao srpski jel?? Ti si nasao porediti engleski i hrvatski dva jezika koja su razlicita totalno i srpski i hrvatski dva jezika koja pripadaju istoj jezickoj grupi...nemoj biti toliko zatucan
Ako cemo sa jezikoslovnog stajalista, hrvatska i srpska (odnosno srbijanska kako je kome drago) gramatika je gotovo ista (osim u ponekim iznimkama, futur 2, sibilarizacija i slicno...)
Ali TRENUTNO smo totalno OT...
Inace... da se vratim on topic...
Ja ovo nikada ne bih kupio... sto ce mi to???
Svi smo mi s balkana...ista gamad...
ima BEŽIČNI HDMI i dolazi s adapterom za TV tako da se bežično spaja na hdtv, pogledajte reviewe na youtubeu