sick
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doista, još nisam čuo za takvu matičnu ploču...Čitam i vjerovati ne mogu...
Treba cekati software i drivere koji ce znati iskoristi 7xGPU? Za software se ne kuzim ali driveri, pa nisu ni za quad GPU dovoljno ispeglani, kolko ce tek trebati za 7xGPU
Ja jesam entuzijast ali ovo je previse za moj budzet...Budimo realni,pa recimo koliko primjeraka ce izaci iz tvornice.Skidam kapu za svaki ekstremni hardware i takodjer svim entuzijastima ali ovakvu plocu treba znati popuniti hardwareom i iskoristiti potencijal.Koga zanima moj pc ima popis na profilu.Ja imam Nehalem arhitekturu i radim 24/7 na compu ali tek 30-40% sirove snage sistema koristim 90% vremena.Rijetko loadam 100% cijeli sistem.
Svaka cast EVGA!!!
Rijeci "entuzijast" i "budžet" ne idu skupa u recenici
Ja jesam entuzijast ali ovo je previse za moj budzet...Budimo realni,pa recimo koliko primjeraka ce izaci iz tvornice.Skidam kapu za svaki ekstremni hardware i takodjer svim entuzijastima ali ovakvu plocu treba znati popuniti hardwareom i iskoristiti potencijal.Koga zanima moj pc ima popis na profilu.Ja imam Nehalem arhitekturu i radim 24/7 na compu ali tek 30-40% sirove snage sistema koristim 90% vremena.Rijetko loadam 100% cijeli sistem.
Svaka cast EVGA!!!
Pa kad smo kod toga.....ja ni ne znam što koristin...nemam pojma ni koliko memorije ni koja grafa...uglavnom ne moram spušatat detalje a kosristin komp samo za photoshop, slušanje radija, Dotu i Cod2....koristin 10% snage nepoznatog kompa :D
tako da ne znam kome ovo stvarno triba....kad nece imat puno bolje iskustvo od mene :D
Dobro, možda Nax. lol
kolko bi ovo koštalo