Ploča za po doma

poruka: 8
|
čitano: 2.660
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ploča za po doma".
15 godina
neaktivan
Ploča za po doma

sick

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ploča za po doma

Doista, još nisam čuo za takvu matičnu ploču...Čitam i vjerovati ne mogu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ploča za po doma

Treba cekati software i drivere koji ce znati iskoristi 7xGPU? Za software se ne kuzim ali driveri, pa nisu ni za quad GPU dovoljno ispeglani, kolko ce tek trebati za 7xGPU

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ploča za po doma

Ja jesam entuzijast ali ovo je previse za moj budzet...Budimo realni,pa recimo koliko primjeraka ce izaci iz tvornice.Skidam kapu za svaki ekstremni hardware i takodjer svim entuzijastima ali ovakvu plocu treba znati popuniti hardwareom i iskoristiti potencijal.Koga zanima moj pc ima popis na profilu.Ja imam Nehalem arhitekturu i radim 24/7 na compu ali tek 30-40% sirove snage sistema koristim 90% vremena.Rijetko loadam 100% cijeli sistem.

Svaka cast EVGA!!!

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ploča za po doma

Rijeci "entuzijast" i "budžet" ne idu skupa u receniciNamigiva

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 3:05 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ploča za po doma
dasHHa kaže...

Ja jesam entuzijast ali ovo je previse za moj budzet...Budimo realni,pa recimo koliko primjeraka ce izaci iz tvornice.Skidam kapu za svaki ekstremni hardware i takodjer svim entuzijastima ali ovakvu plocu treba znati popuniti hardwareom i iskoristiti potencijal.Koga zanima moj pc ima popis na profilu.Ja imam Nehalem arhitekturu i radim 24/7 na compu ali tek 30-40% sirove snage sistema koristim 90% vremena.Rijetko loadam 100% cijeli sistem.

Svaka cast EVGA!!!

Pa kad smo kod toga.....ja ni ne znam što koristin...nemam pojma ni koliko memorije ni koja grafa...uglavnom ne moram spušatat detalje a kosristin komp samo za photoshop, slušanje radija, Dotu i Cod2....koristin 10% snage nepoznatog kompa :D

tako da ne znam kome ovo stvarno triba....kad nece imat puno bolje iskustvo od mene :D

17 godina
neaktivan
RE: Ploča za po doma
Ovo je ionako ploča prvenstveno za poslužitelje. Već vidim Multiplay i ostale velike game hosting firme kako ovo nabavljaju. Sumnjam da će netko to doma imati.

Dobro, možda Nax. lol
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
protjeran
Ploča za po doma

kolko bi ovo koštalo

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice