Predlažem da se PlayStation 4 preimenuje u PS Tsunami
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma daj kakvih 10 godina. PC hardware napreduje strelovito i gaming na PC-u ce stagnirat jer sve vrvi od konzolaskih portova - imat cemo hardware 5 godina ispred igre.
OffTopic:
Jel istina da kada je MS demonstrirao XBox u živo da tada u biti nisu niti imali konzolu, već su sve projecirali iz backgrounda u kojem su bila dva Mac Pro-a sa "virtualnim" XBox-om ?
Da.Ali mislim daj je to bila rijeć o 360
Zato i je Misrosodt imao problema sa 360 jel su ga sklepali u godinu dana da bi izašli prije Ps3
Navodno da nextBox već kruži okolo.
Da se ne kasni par dana s vijestima, znalo bi se u međuvremenu da je sonyev CTO rekao da će PS3 biti star 7 godina kada nasljednik izađe. Znači 2013.
OffTopic:
Jel istina da kada je MS demonstrirao XBox u živo da tada u biti nisu niti imali konzolu, već su sve projecirali iz backgrounda u kojem su bila dva Mac Pro-a sa "virtualnim" XBox-om ?
Istina jest da pri predstavljanju prvog xbox-a nisu imali gotovu konzolu ali ne vidim zašto bi za demonstraciju koristili Mac Pro kada su ti uređaji imali potpuno različite procesore. Prvi xbox je imao custom Pentium III i logično mi je da su na demonstraciji koristili hardware koji je tada bio dostupan za PC. Nisu bez razloga ljudi govorili da je xbox običan PC.
Tako se to radi. Odmah recite da se ne nabacujemo sa stotinama glasina godišnje.
OffTopic:
Istina jest da pri predstavljanju prvog xbox-a nisu imali gotovu konzolu ali ne vidim zašto bi za demonstraciju koristili Mac Pro kada su ti uređaji imali potpuno različite procesore. Prvi xbox je imao custom Pentium III i logično mi je da su na demonstraciji koristili hardware koji je tada bio dostupan za PC. Nisu bez razloga ljudi govorili da je xbox običan PC.
Kažem nisam siguran, ali mislim da je bio Mac Pro u prići.
OffTopic:
Ne
Ali prvi pre-alpha buildovi su se koristili na Power Mac G5 računalima jer je IBM-ov procesor bio slične arhitekture s onime što su microsoftovci željeli u x360. Alpha i sve ostale verzije su počele izlaziti kada je bio definiran x360 hardver i on se naravno počeo koristiti
To i jest taj marketing,...na konzolama igras igre po 10 god igre bez brige da ce stekati ili nece moci a PC hardver svake 2 god moras upgradat,iako kupis sve najnovije i najbolje,.....to je ironija
To i jest taj marketing,...na konzolama igras igre po 10 god igre bez brige da ce stekati ili nece moci a PC hardver svake 2 god moras upgradat,iako kupis sve najnovije i najbolje,.....to je ironija
jesi siguran? console hardwer je aktuelan 3 max do 4 god, i onda PC bude jaci, ja imam sad prosjecan hardware onako solidna sredina, i igram bf3 bez ikakvih problema, a dobijem bolju grafiku od konzola, isto tako igrice na pc-u imaju veci fps, sto je daleko ugodnije za razliku zakljucanih 30 fps na cosoleshitu, caast izuzetcima poput mw3, a i ta igrica je graficki slaba, bf 2142 ima bolju graficku od njega
jesi siguran? console hardwer je aktuelan 3 max do 4 god, i onda PC bude jaci, ja imam sad prosjecan hardware onako solidna sredina, i igram bf3 bez ikakvih problema, a dobijem bolju grafiku od konzola, isto tako igrice na pc-u imaju veci fps, sto je daleko ugodnije za razliku zakljucanih 30 fps na cosoleshitu, caast izuzetcima poput mw3, a i ta igrica je graficki slaba, bf 2142 ima bolju graficku od njega
Ti grafičku s igrom dobiješ? Pa to mora da ti je praktično, mada ja nisam naletio na to dosad. Daj linkaj to čudo.
Lik hoće reći da si s PS-om dok je živ igre neće štekati, a na PC-u ne uhvati trta za 3-4 godine kada ti dotične počnu štekati.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
OMFG Pa ti ćeš onda morati smanjiti detalje s tom konfom i grafika ti neće baš napredovati ako želiš igrati bez trzaja na 3-4 godine starom PC-u.
Pa jest to na PC je bolja grafika,ali isto tako na konzolama je odlicna grafika,....ne mozes reci da je mnogo losija i da je su igrice neigrive na konzolama,,(mislm na PS3 I XBOX360)
Ma daj kakvih 10 godina. PC hardware napreduje strelovito i gaming na PC-u ce stagnirat jer sve vrvi od konzolaskih portova - imat cemo hardware 5 godina ispred igre.
bit ce podrska za ps3 10godina tj 10 godina ce igre izlazit ,a ne da ce nakon 10 godina tek doc ps4
Nažalost, pc gaming već dugo godina trpi zbog slabašnih konzola. Dobivamo trzajuće igre sa zastarjelom grafikom. Da se igre rade direktno za pc radile bi puno bolje, glađe, a grafika bi bila neusporedivo bolja. Jednostavno je smiješno usporedit grafiku i proc u ps3 ili xboxu, sa jednim core i5 i nekom bijesnom grafom...
Nažalost, pc gaming već dugo godina trpi zbog slabašnih konzola. Dobivamo trzajuće igre sa zastarjelom grafikom. Da se igre rade direktno za pc radile bi puno bolje, glađe, a grafika bi bila neusporedivo bolja. Jednostavno je smiješno usporedit grafiku i proc u ps3 ili xboxu, sa jednim core i5 i nekom bijesnom grafom...
zaboravio si da postoji PC ekskluzive i kak one izgledaju ?
recimo STALKER mi prvi pao napamet
uopce nije problem nac igru na konzoli koja ima bolju grafiku od njega