Player za S-V-E

poruka: 5
|
čitano: 1.199
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Player za S-V-E".
18 godina
neaktivan
Player za S-V-E

Pitanje bi sad bilo... kada bi na njegov USB port uštekao eksterni DVD drive da li bi ga prepoznao kao vanjsku memoriju i moga s njega čitati datoteke?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Player za S-V-E
Chaos kaže...

Pitanje bi sad bilo... kada bi na njegov USB port uštekao eksterni DVD drive da li bi ga prepoznao kao vanjsku memoriju i moga s njega čitati datoteke?

Poprilicno sam siguran da moze .Popcornhouri i slicni bazirani na sigmi mogu pa pretpostavljam da i ovaj moze.Za snimljene medije bu ti ok orginale zaboravi.Encrypted orginale nebu cital jedino prek mreze sa kompa pomocu anydvd-a ili slicnih.Prosurfaj si malo po netu ima sad vec rjesenja sa utorom za rom ali isto imaju problema sa zastitom.

17 godina
neaktivan
Player za S-V-E

kad smo se vec dotakli ove teme... da li je moguce na neki dvd-player sa usb-om prikljucit nesto takvog (npr eksternu blu-ray przilicu) pa da gledam nes sa blu-raya na tom dvd-playeru?

0 0 hvala 0
18 godina
Player za S-V-E

Mislim da je uredjaj baziran na 'Realtek' media procesoru, nije Sigma.

Vrlo slican sa WD TV uredom koji koristim vec 2-3 meseca i mislim da je super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Player za S-V-E
marko009 kaže...

kad smo se vec dotakli ove teme... da li je moguce na  neki dvd-player sa usb-om  prikljucit nesto takvog (npr eksternu blu-ray przilicu) pa da gledam nes sa blu-raya na tom dvd-playeru?

Nisam siguran ali mislim da nemoš jer je to samo za Plug&Play memory uređaje. neznam za te eksterne BD pogone ako trebaju driveri za povezivanje za komp onda sigurno nemoš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice