Pitanje bi sad bilo... kada bi na njegov USB port uštekao eksterni DVD drive da li bi ga prepoznao kao vanjsku memoriju i moga s njega čitati datoteke?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje bi sad bilo... kada bi na njegov USB port uštekao eksterni DVD drive da li bi ga prepoznao kao vanjsku memoriju i moga s njega čitati datoteke?
Poprilicno sam siguran da moze .Popcornhouri i slicni bazirani na sigmi mogu pa pretpostavljam da i ovaj moze.Za snimljene medije bu ti ok orginale zaboravi.Encrypted orginale nebu cital jedino prek mreze sa kompa pomocu anydvd-a ili slicnih.Prosurfaj si malo po netu ima sad vec rjesenja sa utorom za rom ali isto imaju problema sa zastitom.
kad smo se vec dotakli ove teme... da li je moguce na neki dvd-player sa usb-om prikljucit nesto takvog (npr eksternu blu-ray przilicu) pa da gledam nes sa blu-raya na tom dvd-playeru?
Mislim da je uredjaj baziran na 'Realtek' media procesoru, nije Sigma.
Vrlo slican sa WD TV uredom koji koristim vec 2-3 meseca i mislim da je super.
kad smo se vec dotakli ove teme... da li je moguce na neki dvd-player sa usb-om prikljucit nesto takvog (npr eksternu blu-ray przilicu) pa da gledam nes sa blu-raya na tom dvd-playeru?
Nisam siguran ali mislim da nemoš jer je to samo za Plug&Play memory uređaje. neznam za te eksterne BD pogone ako trebaju driveri za povezivanje za komp onda sigurno nemoš.