PKI USB za e-zaba poslovnjake

poruka: 7
|
čitano: 6.479
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PKI USB za e-zaba poslovnjake".
18 godina

I, naravno, sve to samo za Windows korisnike, a Mac i Linux korisnike tko šiša.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Ergonomski je oblikovan", nevjerovatno bitna osobina...

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Poslovni korisnici=najcesce windowsi, nisu ludi da rade za 1% korisnika usluge

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: PKI USB za e-zaba poslovnjake
Father_Dougal kaže...

I, naravno, sve to samo za Windows korisnike, a Mac i Linux korisnike tko šiša.

Najtuzniji dio je taj da se serverski dio price vrti na linux-u Bogataš
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 20:58 (krt).
18 godina
protjeran

PBZ ima Xiring tokenizer koji je vjerujem 2-3x jeftiniji i jednostavniji, možeš ga nositi bilo kamo bez instalacije, ne trebaš brinuti o tome dali je sistem Linux ili nešto drugo. Mislim ono.. koji je kuac kompanijama da podržavaju samo jednu platformu koja je BTW ubitačno nesigurna.. Zar nije ovo doba thin-client tehnologije??

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayo kaže...

PBZ ima Xiring tokenizer koji je vjerujem 2-3x jeftiniji i jednostavniji, možeš ga nositi bilo kamo bez instalacije, ne trebaš brinuti o tome dali je sistem Linux ili nešto drugo. Mislim ono.. koji je kuac kompanijama da podržavaju samo jednu platformu koja je BTW ubitačno nesigurna.. Zar nije ovo doba thin-client tehnologije??

FAIL

Slažem se, starom sam ja na windows xp (na njegovom računalu)  instalirao prema njihovim uputama čitać kartica a jesu ga zakomplicirali postupak instalacije i podesavanje.
No stari kaže da za taj račun koji je otvorio nije mogel birati dali hoće token ili karticu ili nesto treće nego je baš morao uzeti čitać kartica inaće je zadovoljan sa tokenima koje još koristi.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 8:05 (linuxuser).
18 godina
nedIm kaže...

"Ergonomski je oblikovan", nevjerovatno bitna osobina...

Naravno da je, ja sam si skoro ruku potrgal na neergonomski oblikovan usb stick :))))))))))))))))

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice