Pichai ostaje u Googleu

poruka: 6
|
čitano: 2.011
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pichai ostaje u Googleu".
17 godina
neaktivan
Pichai ostaje u Googleu
Opasno je ovo sto se događa googleu, ako ovako nastavi gubiti ključne ljude neće dobro završiti, iako ovaj na slici mi se ne čini ultrapametan, bit će da izgled vara :P
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 5 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Pichai ostaje u Googleu

Slobodno ostavi svoju sliku da vidimo koliko si ti pametan.

17 godina
protjeran
Pichai ostaje u Googleu

ma njega nece primit u twitter dajte samo pogledajte kak se oblaci {#}

CyberPunk
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pichai ostaje u Googleu

Nekako mi nije ni delovalo realno da će ga Twitter ukrasti Googleu. Ako se ne varam, oni još nisu počeli da stvaraju profit? Ako se ne prodaju nekome na vreme, pre ili kasnije će izgubiti finansiranje ili će prosto prestati pomama za njihovim servisom, tako da mi ne izgledaju kao primamljiva prilika za nastavak jedne takve karijere kao što je ima Pichai. Na kraju se desilo ono što se jedino i moglo desiti - Twitter je gospodinu Pichaiju obezbedio dobru povišicu. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pichai ostaje u Googleu

mene su pokusali preoteti iz facebooka,ali je bug platio nepoznat iznos.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pichai ostaje u Googleu
torrente kaže...

mene su pokusali preoteti iz facebooka,ali je bug platio nepoznat iznos.

Slično je kod mene, htjeli su me vrbovati u VIDI Forum, ali ostao sam tu. {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice