Panasonicov standard za 3D Blu-ray

poruka: 3
|
čitano: 720
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Panasonicov standard za 3D Blu-ray".
18 godina
neaktivan

Eh super je to i jedva čekam da vidim. Ali ono o čemu ja još uvijek sanjam je nešto što sam vidio u jednom filmu (ne sjećam se koji). Uglavnom kad su gledali film nalazili su se u samome filmu. Tj. kad god bi se scena promijenila oni bi se pojavili na nekom točno određenom mjestu s kojeg gledaju šta se događa. E da to oće bit jednom izmišljeno....

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Panasonicov standard za 3D Blu-ray

ja bih rađe da izmisle nešto što bi cijeli film davalo feeling da jedeš kokice i piješ pivo, a ne kao u cinestaru.. dodjes prodju forspani a kokica vise nema. sta se mene tice i 2d prolazi.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 21:58 (bubbach).
18 godina

Drugi kanal nosi samo podatke za različite dijelove scene u odnosu na prvi kanal što povećava količinu podataka koje treba prenijeti samo upola većom.

Kodiraš razliku i dobiješ 50% kompresiju. Vrhunski kodek, lol ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice