Otkazi zbog Windowsa 8

poruka: 59
|
čitano: 7.885
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkazi zbog Windowsa 8".
15 godina
Otkazi zbog Windowsa 8

Epic fail! {#}

Hvala tim otpuštenim likovima, ako ništa dobili su poštovanje od cijelog svijeta što su omogučili bete i razne buidlove {#}

** Live 4 Music **
Moj PC  
4 33 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Otkazi zbog Windowsa 8

I sebi su osigurali zivot na burzi obzirom da ce ih nakon ovoga malo tko zaposliti

18 godina
neaktivan
bas kako kaze gogsonja... Ugh da ja radim za microsoft...bi se Bogme potrudio NE dobit otkaz :)
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

Možda su bili plaćeni što su pustili u korištenje Win8,možda više nego što im je plaća,pa su pomislili zašto ne?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Otkazi zbog Windowsa 8

To Microsoft refresha {#}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad neće history eraser u IE, onda oće u Microsoftu !
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

Bas me zanima koje ce novosti bit u osmici...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Pa nešto revolucionarno i novo tipa Logon slika u taskbaru

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Možda su bili plaćeni što su pustili u korištenje Win8,možda više nego što im je plaća,pa su pomislili zašto ne?

Kratkoročna isplativost se nikada ne isplati. Postoji izraz, naskuplje stvari su one besplatne, a u većini slučajeva tako i ispadne. Čak i da su dobili nekakvu cifru za izdavanje, izdali su nepotpun proizvod, a s obzirom da Microsoft ima zbilja dobre plaće, brzo će im ponestati te love. Što onda?

15 godina
neaktivan

Pohlepa,pohlepa....tek sam sada skužio kakvu sam bedastoću napisao...

16 godina
protjeran
Mitch kaže...
kach kaže...

windows os ≠ osx i ios

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:19 (EZY-E).
18 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

Inače, dogodilo se još jedno curenje informacija. Ovaj put od strane Intela. Neko iz Intela je odvalio da će M$ imati čak 4 različita porta Windowsa 8 za ARM (što znači da će podržavati 4 čipa). Pretpostavljam NV Tegra, TI Omap, Qualcomm Snapdragon, Samsung Hummingbird ... čini se da su ti najzastupljeniji.

Članak:

http://www.techeye.net/chips/intel-reveals-microsofts-windows-8-arm-plans

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:29 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Otkazi zbog Windowsa 8

Ako će osmica biti stabilna i pouzdana ko 7-ica kud češ bolje....

A i ovi zaposlenici su pravi lumeni... nisu ni zavrijedili raditi u microsoftu kada su na toj razini inteligencije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:33 (PICART).

1 0 hvala 0
16 godina
Otkazi zbog Windowsa 8

Ja se nebi čudia da je Microsoft to namjerno pustija u opticaj po raznim stranicama, čisto da vide reakcije. Zašto ne?

Ionako su ovo toliko rane verzije da se tek ponešto može pretpostavit da će bit u konačnom proizvodu.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...

Epic fail! {#}

Hvala tim otpuštenim likovima, ako ništa dobili su poštovanje od cijelog svijeta što su omogučili bete i razne buidlove {#}

Od tog poštovanja teško da će im djeca biti sita i obučena ...

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ja se nebi čudia da je Microsoft to namjerno pustija u opticaj po raznim stranicama, čisto da vide reakcije. Zašto ne?

A 99 % da i je ...

Kao i vijest o otkazima ...

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan
24v kaže...
bas kako kaze gogsonja... Ugh da ja radim za microsoft...bi se Bogme potrudio NE dobit otkaz :)

Nije baš bajno kako misliš! Prijatelj dao otkaz i M$-u jer je totalno ispaljivao, otišao u privatnu firmu i kaže da je dosta bolje!

No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life No need to hide and cry It's a wonderful, wonderful life
16 godina
neaktivan
24v kaže...

Kako čitam, ima previše takvih ljudi u Microsoftu. Većini je više stalo do samog radnog mjesta nego do razvoja tehnologije. To može rezultirati samo kobno po Microsoft. Žalosno ali me ne čudi. Ja recimo ne bih zaposlio ikoga kome bi palo na pamet raditi u Microsoftu. Disclaimer: naravno, što si ja umišljam, pa ja niti ne zapošljavam ljude ali tako ja na to gledam - Microsoft danas nije nešto što privlači inovacije i razmišljanje izvan okvira već ih guši pa će najkvalitetniji ljudi puno lakše svoj potencijal ostvariti negdje drugdje, stoga bih se dobro zapitao kakve vrijednosti posjeduje netko tko žarko želi raditi u MS-u. No da ne bi bilo zabune, ne mislim da u MS-u nema i kvalitetnih ljudi.

domicius
16 godina
Otkazi zbog Windowsa 8

Koliko znam(ispravite me ako griješim) bilo kakvo curenje informacija iz neke tvrtke uzrokuje niz problema i izuzetno je opasno. Posebno pre-release verzije os-eva. SIgruno su zaslužili otkaz.

Zato će sljedeći put biti pametniji. To možda uopće neće raditi ili će jednostavno više paziti da ih ne otkriju.

Mrzim svoj nadimak!!!

0 0 hvala 0
18 godina
sirka666 kaže...

Ionako su ovo toliko rane verzije da se tek ponešto može pretpostavit da će bit u konačnom proizvodu.

E da si vidio verziju u opticaju na djelu ne bi tako mislio jer nije vrijedna niti isprobavanja, praktično ništa ne funkcionira, a reakcije nakon toga nikako ne mogu bit pozitivne.

17 godina
odjavljen
Otkazi zbog Windowsa 8

Ne bih se složio da je ovo curenje iti malo uspredivo s preranim izdavanjem Viste i izdavanjem javne bete. Kod Viste je prvo izdana javna beta koju je previše ljudi (koji niti ne znaju što beta znači) koristilo kao gotov OS, a onda su izdali OS koji još nije bio do kraja ispeglan (prije SP1). U ovom slučaju imamo nekakav preview koji nitko zapravo neće ni koristiti, ali potiče rasprave o novom Windowsu, nagađanja koje će mogućnosti imati, pri čemu će se dobiti nekakav feedback, a možda i besplatna ideja. Uz to se diže hype. Ako je M$ namjerno pustio W8, mogu samo reći: Ugledao se Bill na Stevu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

4 0 hvala 0
16 godina
Jazzer kaže...

E da si vidio verziju u opticaju na djelu ne bi tako mislio jer nije vrijedna niti isprobavanja, praktično ništa ne funkcionira, a reakcije nakon toga nikako ne mogu bit pozitivne.

Obe verzije, build 7850 i 7955, san ima prvi dan nakon šta su izašle, 7955 mi je još na pomoćnom kompu i sasvim uredno radi, uz malo muke san uspia upogonit aero.

Nakon red pill se otključa nekoliko novih stvari poput novog task menađera, prebacivanja među korisnicima te još par sitnica. 

Daleko od toga da ništa ne funkcionira, čak štoviše jednako je brzo ko windows 7, a u nekim segmentima i brže.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ugledao se Bill na Stevu.

{#}

17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Mitch kaže...
kach kaže...

windows os ≠ osx i ios

Tako je. U OSXu i iOSu se nešto čak i nadogradi {#}

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
17 godina
neaktivan
Jazzer kaže...

Instaliraj ,probaj ,pa onda komentiraj!! {#}{#}

dj_beni kaže...

Tako je. U OSXu i iOSu se nešto čak i nadogradi {#}

Da ,jedamput u 6 mjeseci se izdaju update-i ,a svaka nova ''mačka'' je u biti samo Service Pack!!

I ne flameaj! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 22:31 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

realno solidnom?

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

.....a drugi se nalazio u Rusiji (podsjetimo kako su se kopije najprije pojavljivale u Rusiji).

WZOR?

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

.....a drugi se nalazio u Rusiji (podsjetimo kako su se kopije najprije pojavljivale u Rusiji).

WZOR?

Nije WZOR ,jel na njegovom siteu su svi buildovi izlazili tjedan dana nakon BetaArchives-a! A mislim da on i ne radi u M$-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 0:04 (kizo2703).
17 godina
odjavljen
Otkazi zbog Windowsa 8

Zašto im curenje buildova nebi bilo u interesu? Ovo je Win7 sa faceliftingom i nekim sitnim izmjenama (zasad), ako konkurencija (koja? Apple? pa nebi im to palo na pamet :D) misli nešto ukrasti ne mogu jer je vjerojatno već sve odavno patentirano (ako je vrijedno krađe) tako da i nema neke štete od leakanja. Jedina moguća šteta može nastati ako se novinari raspišu o nestabilnim buildovima (ništa čudno za alpha verzije) pa onda to javnost krivo pohvata. A koliko ja vidim, nema nikakvih opasnih bugova koji bi mogli naštetiti "ugledu" kao što je bilo sa Vistom (nezasluženo, naravno).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Otkazi zbog Windowsa 8

vjeoravatno se netko napio, pa za šankom ostavio iph.... ovaj pardon cd s win8. kad imaš 90 000 zaposlenih teško je to.

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice