Epic fail! 
Hvala tim otpuštenim likovima, ako ništa dobili su poštovanje od cijelog svijeta što su omogučili bete i razne buidlove 
Epic fail! 
Hvala tim otpuštenim likovima, ako ništa dobili su poštovanje od cijelog svijeta što su omogučili bete i razne buidlove 
I sebi su osigurali zivot na burzi obzirom da ce ih nakon ovoga malo tko zaposliti
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Možda su bili plaćeni što su pustili u korištenje Win8,možda više nego što im je plaća,pa su pomislili zašto ne?
To Microsoft refresha 
Bas me zanima koje ce novosti bit u osmici...
Pa nešto revolucionarno i novo tipa Logon slika u taskbaru
Možda su bili plaćeni što su pustili u korištenje Win8,možda više nego što im je plaća,pa su pomislili zašto ne?
Kratkoročna isplativost se nikada ne isplati. Postoji izraz, naskuplje stvari su one besplatne, a u većini slučajeva tako i ispadne. Čak i da su dobili nekakvu cifru za izdavanje, izdali su nepotpun proizvod, a s obzirom da Microsoft ima zbilja dobre plaće, brzo će im ponestati te love. Što onda?
Pohlepa,pohlepa....tek sam sada skužio kakvu sam bedastoću napisao...
windows os ≠ osx i ios
Inače, dogodilo se još jedno curenje informacija. Ovaj put od strane Intela. Neko iz Intela je odvalio da će M$ imati čak 4 različita porta Windowsa 8 za ARM (što znači da će podržavati 4 čipa). Pretpostavljam NV Tegra, TI Omap, Qualcomm Snapdragon, Samsung Hummingbird ... čini se da su ti najzastupljeniji.
Članak:
http://www.techeye.net/chips/intel-reveals-microsofts-windows-8-arm-plans
Ako će osmica biti stabilna i pouzdana ko 7-ica kud češ bolje....
A i ovi zaposlenici su pravi lumeni... nisu ni zavrijedili raditi u microsoftu kada su na toj razini inteligencije.
Ja se nebi čudia da je Microsoft to namjerno pustija u opticaj po raznim stranicama, čisto da vide reakcije. Zašto ne?
Ionako su ovo toliko rane verzije da se tek ponešto može pretpostavit da će bit u konačnom proizvodu.
Epic fail! 
Od tog poštovanja teško da će im djeca biti sita i obučena ...
Ja se nebi čudia da je Microsoft to namjerno pustija u opticaj po raznim stranicama, čisto da vide reakcije. Zašto ne?
A 99 % da i je ...
Kao i vijest o otkazima ...
Nije baš bajno kako misliš! Prijatelj dao otkaz i M$-u jer je totalno ispaljivao, otišao u privatnu firmu i kaže da je dosta bolje!
Kako čitam, ima previše takvih ljudi u Microsoftu. Većini je više stalo do samog radnog mjesta nego do razvoja tehnologije. To može rezultirati samo kobno po Microsoft. Žalosno ali me ne čudi. Ja recimo ne bih zaposlio ikoga kome bi palo na pamet raditi u Microsoftu. Disclaimer: naravno, što si ja umišljam, pa ja niti ne zapošljavam ljude ali tako ja na to gledam - Microsoft danas nije nešto što privlači inovacije i razmišljanje izvan okvira već ih guši pa će najkvalitetniji ljudi puno lakše svoj potencijal ostvariti negdje drugdje, stoga bih se dobro zapitao kakve vrijednosti posjeduje netko tko žarko želi raditi u MS-u. No da ne bi bilo zabune, ne mislim da u MS-u nema i kvalitetnih ljudi.
Koliko znam(ispravite me ako griješim) bilo kakvo curenje informacija iz neke tvrtke uzrokuje niz problema i izuzetno je opasno. Posebno pre-release verzije os-eva. SIgruno su zaslužili otkaz.
Zato će sljedeći put biti pametniji. To možda uopće neće raditi ili će jednostavno više paziti da ih ne otkriju.
Ionako su ovo toliko rane verzije da se tek ponešto može pretpostavit da će bit u konačnom proizvodu.
E da si vidio verziju u opticaju na djelu ne bi tako mislio jer nije vrijedna niti isprobavanja, praktično ništa ne funkcionira, a reakcije nakon toga nikako ne mogu bit pozitivne.
Ne bih se složio da je ovo curenje iti malo uspredivo s preranim izdavanjem Viste i izdavanjem javne bete. Kod Viste je prvo izdana javna beta koju je previše ljudi (koji niti ne znaju što beta znači) koristilo kao gotov OS, a onda su izdali OS koji još nije bio do kraja ispeglan (prije SP1). U ovom slučaju imamo nekakav preview koji nitko zapravo neće ni koristiti, ali potiče rasprave o novom Windowsu, nagađanja koje će mogućnosti imati, pri čemu će se dobiti nekakav feedback, a možda i besplatna ideja. Uz to se diže hype. Ako je M$ namjerno pustio W8, mogu samo reći: Ugledao se Bill na Stevu.
E da si vidio verziju u opticaju na djelu ne bi tako mislio jer nije vrijedna niti isprobavanja, praktično ništa ne funkcionira, a reakcije nakon toga nikako ne mogu bit pozitivne.
Obe verzije, build 7850 i 7955, san ima prvi dan nakon šta su izašle, 7955 mi je još na pomoćnom kompu i sasvim uredno radi, uz malo muke san uspia upogonit aero.
Nakon red pill se otključa nekoliko novih stvari poput novog task menađera, prebacivanja među korisnicima te još par sitnica.
Daleko od toga da ništa ne funkcionira, čak štoviše jednako je brzo ko windows 7, a u nekim segmentima i brže.
Ugledao se Bill na Stevu.

windows os ≠ osx i ios
Tako je. U OSXu i iOSu se nešto čak i nadogradi 
Instaliraj ,probaj ,pa onda komentiraj!! 

Tako je. U OSXu i iOSu se nešto čak i nadogradi 
Da ,jedamput u 6 mjeseci se izdaju update-i ,a svaka nova ''mačka'' je u biti samo Service Pack!!
I ne flameaj! 
realno solidnom?
.....a drugi se nalazio u Rusiji (podsjetimo kako su se kopije najprije pojavljivale u Rusiji).
WZOR?
.....a drugi se nalazio u Rusiji (podsjetimo kako su se kopije najprije pojavljivale u Rusiji).
WZOR?
Nije WZOR ,jel na njegovom siteu su svi buildovi izlazili tjedan dana nakon BetaArchives-a! A mislim da on i ne radi u M$-u.
Zašto im curenje buildova nebi bilo u interesu? Ovo je Win7 sa faceliftingom i nekim sitnim izmjenama (zasad), ako konkurencija (koja? Apple? pa nebi im to palo na pamet :D) misli nešto ukrasti ne mogu jer je vjerojatno već sve odavno patentirano (ako je vrijedno krađe) tako da i nema neke štete od leakanja. Jedina moguća šteta može nastati ako se novinari raspišu o nestabilnim buildovima (ništa čudno za alpha verzije) pa onda to javnost krivo pohvata. A koliko ja vidim, nema nikakvih opasnih bugova koji bi mogli naštetiti "ugledu" kao što je bilo sa Vistom (nezasluženo, naravno).
vjeoravatno se netko napio, pa za šankom ostavio iph.... ovaj pardon cd s win8. kad imaš 90 000 zaposlenih teško je to.