Osobni "timeline" na Facebooku

poruka: 62
|
čitano: 9.571
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osobni "timeline" na Facebooku".
18 godina

svi svjetski mediji danas bruje o tom "samitu f8".

sto bih ja uveo. najmanje 150 toolsa, gadgeta...da  bude sucelje ko u photoshopu.   ako ste primjetili, cim se nesto sitno uvede ko smijesni feed... pc-n00b ekipa vec u panici  loool

a njih je ....koliko?  90%

edit:

imate jacu vijest od fejsa.

"APOTEKAR" DOBIO NOGU IZ HP-a!!

novi CEO zena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 22:16 (torrente).
Moj PC  
18 0 hvala 2
18 godina
odjavljen

Baš ljude zaboli neka stvar za moj život poredan kronološki... ako nemaš dobar status nisi se ni dogodio!

Freak Show Inc.

18 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Osobni "timeline" na Facebooku
Friday kaže...

Baš ljude zaboli neka stvar za moj život poredan kronološki... ako nemaš dobar status nisi se ni dogodio!

nedavno sam imao 5 godina mature...

ljude koji nisu imali face skoro nisam mogao naci...

to je realnost danas...

a timeline bi bilo fora, kad ga ne bi morao svima pokazat :D (sex, opijanje i ostalo :D imam toga XD

potpis :D
16 godina
neaktivan

Pogledajte koji su cirkus iz ove Facebookove pressice napravili na Jutarnjem... te breaking news, CAPS, bold, iz minute u minutu, ludilo... revolucija... A tekst kao da su pisale dvije studošice koje ionako ništa drugo ne rade nego sline po fejsu.

26 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Dragane, kakav je osjećaj napisati ovakav članak, nakon toga otići na portal (možda) najjačih (najlošijih) novina u HRV i vidjeti istu vijest na naslovnici popraćenu člankom koji vrijeđa inteligenciju purice?

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No Facebooku u vremenima ofenzive Microsofta... - Autor ove "vijesti" živi možda u pećini zadnjih 4-5 godina?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto prestigao me oštroumni kolega, mislim da je članak pisala ili Merita Arslani ili Sandra Bolanča.

Naime one se kuže u tehnologiju.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
18 godina
neaktivan

bilo bi bas kul da je bug krenuo od sebe pa usporio sirenje facebook f8 euforije barem na hr internet prostoru.

ali ipak - facebook publicitet je svaciji publicitet.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

1 0 hvala 0
18 godina
moderator
Ih, pa mogli bi tako svaki dan... :)
drpetric
15 godina

Sviđa mi se koncept. Podržavam sve promjene koje vode funkcionalnosti!

No, zašto se fejzbuk toliko trudi implemntirati mnoštvo aplikacija i staviti ih pod svoj nadzor?

Žele dominirati Web prostorom?
Izbaciti Google iz igre? Nikada! {#}

Jedina revolucionarna stvar za FB bi bila da pri registraciji stave nešto poput captche, ali umjesto 

upisivanja simbola, da bude pravi mali IQ test. Tako bi se djeci onemogućio pristup, barem na neko vrijeme.

A za postojeće korisnike isto uvesti.

Jer, žalosno je da FB gleda djecu kojoj se djetinjstvo oduzima kao male novčanice.
Bemti kapitalizam. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
neaktivan

Nije im dosta što žele kontrolirati našu sadašnjost i budućnost, nego se sada prebacuju i na našu prošlost. Bogami, na moju nećete {#} Svakim danom sve sam bliže tome da obrišem to iritantno društveno smetalo...

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa praktički se vraćaju na stari izgled fejsa kad su sve aplikacije bile na jednoj stranici gdje si ih mogao poslagivati itd. Kasnije su predstavili ove tabove kojima uskoro dolazi kraj :>

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
"Zuckerberg u novom valu izmišljanja tople vode dodaje "revoliconarnu" novost na Facebook - osobni "timeline" kojim svijetu možete predstviti svoj život kronološki"
sviđa mi se upotreba riječi :D...

Anyway, sad će biti napeto na fejzbuku,ko šeherezada...Ono, s kolko godina je zemska osljepila, pa je opet progledala...Pa kad je saznala da je sama sebi majka...Kolke sise je imala pred 10 god...Kako su joj cvrste bile - a sada vise...Wow fejzbuk, bez tog timelinea nebismo mogli živjeti,jer naravno - svi želimo znati što je neka tamo mačka radila pred 10 god (barem saznaš dal je transvestit :D)
Straight Edge

3 0 hvala 0
18 godina

brisat.  pogrijesio sa linkom. 

jbg, crno peljesko :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:52 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

brisat.  pogrijesio sa linkom. 

jbg, crno peljesko :)

ahaha...magarece vino udarilo u vugla :PPP

dasHHa
14 godina
neaktivan
Riker kaže...

Svakim danom sve sam bliže tome da obrišem to iritantno društveno smetalo...

Ma brisi to *ovno, godinu i pol uzivam. Isto sam se pripremo jedno tjedan-dva i obriso ga, jednostavno dosadilo mi 

citanje svakodnevnih stupidnih komentara, statusa, lajkanja svega i svacega, poziva za ultra debilne kvizove i grupe...

A da ne pricam o slikama i zahtjevima za prijateljstvo od ljudi koji u stvarnom zivotu ne mogu imati niti jednog pravog prijatelja...

Slazem se da je koristan ljudima koji ga pametno koriste i eventualno radi promidzbe svega i svacega, ali je po meni 90% sadrzaja

na Faceu smece i zasto gubiti vrijeme na to?

I stvarno mi je zao danasnje djece, mi smo barem imali djetinjstvo, a danas se vec djeca od vrtica 'druze po profilima'.

16 godina
neaktivan

Ma kaj,facebook je savrsen kad si ga spimpas kak spada,blokiras ljude,obrises gomilu nepotrebnih"kao frendova",blokiras da te nemreju vidit na trazilici i to je to,dobijas feedove samo one koji te zanimaju i to je super.Nema smisla govirit da je facebook sranje ak ga nisi slozio onak tocno kak tebi pase.Kolko samo frendova imam kaj su si cure nasli preko facebooka.

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

ništa nije savršeno, posebno ne nadrismeće kao što je fejs.

14 godina
kach kaže...

Ma kaj,facebook je savrsen kad si ga spimpas kak spada,blokiras ljude,obrises gomilu nepotrebnih"kao frendova",blokiras da te nemreju vidit na trazilici i to je to,dobijas feedove samo one koji te zanimaju i to je super.Nema smisla govirit da je facebook sranje ak ga nisi slozio onak tocno kak tebi pase.Kolko samo frendova imam kaj su si cure nasli preko facebooka.

E ta mi je cura prava što se preko facebooka nađe. Svaka čast ;)

Facebook going down ^.^ jadne loodache
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 0:51 (OriginalEXE).
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
kach kaže...

E ta mi je cura prava što se preko facebooka nađe. Svaka čast ;)

ne ocekujes valjda da ce ljudi nakon 10-12 sati na poslu trazit i dalje komade u 3 ujutro u barovima ili nekim okupljalistima..

nazalost to je zavrsilo...

ja sam svojoj servisirao komp, i testirao icq (tada) svoj sa njenim brojem dali radi net... nakon 6 mj se javila da me ona nije dodala i tako je pocelo :D

frend mi je slucajno posalo sms tadasnjoj curi na krivi broj (hint: buducoj zeni) ...

thing happens with reason

potpis :D
14 godina

Ma niti u barovima ih ne bih tražio, šta će mi takve. A kad smo već kod cura, one koje imaju Facebook neće sigurno meni pod krov pa makar samac ostao do kraja života.

Facebook going down ^.^ jadne loodache

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ma niti u barovima ih ne bih tražio, šta će mi takve. A kad smo već kod cura, one koje imaju Facebook neće sigurno meni pod krov pa makar samac ostao do kraja života.

vjerojatno hoces, jer ja ne znam ni jednu bome bez FB-a, a i on je ludilo za to. Ja se sa curom samo preko njega cujem, njoj besplatno meni besplatno, na android dode ka poruka, a niko ni lipe nije potrosia... FB je sada postao pomalo nuzno zlo, ali ja ga koristim samo za to, dogovor s ekipom, curom, cut se sa rodbinom...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

gle Ante nisu sve cure na Facebooku loodachsadfsifge 

recimo moja prijateljica koju stvarno brine sigurnost i pazi kakve stvari pise na netu

sad je ukljucila i 2 step verification zbog mene :D

cekaj malo da odrastu i opamete se i sjest ce na mjesto valjda

no opet to ne znaci da moras imat facebook ja se sa ovom cujem preko maila

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 1:38 (hrvatskafarkasevec).
18 godina
kach kaže...

Aj prosvijetli me. Kako se to cura nalazi na fejcbuku, a da nisi osnovnoškolac? Staviš joj lajk na sliku iz veceja i onda se ona zaljubi u tvoj thumb up?

17 godina
neaktivan

A jeste culi da je Samsung izdao 20nm ddr3{#}??

Moj PC  
1 0 hvala 5
18 godina
neaktivan

Droljice čuvajte se sada će svi u školi znati kada ste se prvi put pukle i s kime {#}

face je totalno sranje u svakom pogledu OSIM zbog kontakta s udaljenom obitelji, rodbini i starim školskim prijateljima

koji su se raštrkali svuda po bijelom svijetu.

4 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Jedina revolucionarna stvar za FB bi bila da pri registraciji stave nešto poput captche, ali umjesto

upisivanja simbola, da bude pravi mali IQ test. Tako bi se djeci onemogućio pristup, barem na neko vrijeme.

Zašto bi se zabrania djeci pristup?

Roditelji su odgovorni za to što njihova djeca rade. Ima svakakve zaštite protiv ulaska na određene web stranice pa neka to iskoriste. Ta društvena mreža je ionako namjenjena svima, ne samo odraslima.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
Kule_zg kaže...

...jednostavno dosadilo mi 

citanje svakodnevnih stupidnih komentara, statusa, lajkanja svega i svacega, poziva za ultra debilne kvizove i grupe...

A da ne pricam o slikama i zahtjevima za prijateljstvo od ljudi koji u stvarnom zivotu ne mogu imati niti jednog pravog prijatelja...

Imam profil na face-u,pod nickname-om,prijatelji da...ali samo ekipa koju zbilja želim za prijatelje

(to jest koji su mi frendovi i u stvarnom životu).

Ostalo sve lagano na ignore,statuse i komentare ničije ne pratim,početna stranica mi čista "kao suza".

Ono za što ja trebam FB jest komunikacija.Ako baš ustrebam nekoga,dođem,napišem mu PP i odem dalje.

E,onda kad se sjetim(nakon dan,2 a možda i mjesec...XD)...opet se ulogiram i pogledam na brzinu ima li kakva poruka.

I to je to,tako ja koristim FB,ne koristi on mene.

Old Insomniac
17 godina
sirka666 kaže...
sudy_freak kaže...

Zašto bi se zabrania djeci pristup?

Roditelji su odgovorni za to što njihova djeca rade. Ima svakakve zaštite protiv ulaska na određene web stranice pa neka to iskoriste. Ta društvena mreža je ionako namjenjena svima, ne samo odraslima.

Registration and Account Security

Facebook users provide their real names and information, and we need your help to keep it that way. Here are some commitments you make to us relating to registering and maintaining the security of your account:

1. You will not provide any false personal information on Facebook, or create an account for anyone other than yourself without permission.
  2. You will not create more than one personal profile.
  3. If we disable your account, you will not create another one without our permission.
  4. You will not use your personal profile for your own commercial gain (such as selling your status update to an advertiser).
  5. You will not use Facebook if you are under 13.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 8:32 (CalvinRi).
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Friday kaže...

nedavno sam imao 5 godina mature...

ljude koji nisu imali face skoro nisam mogao naci...

to je realnost danas...

a timeline bi bilo fora, kad ga ne bi morao svima pokazat :D (sex, opijanje i ostalo :D imam toga XD

niko nije znao di žive?{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice