Online veletrgovine

poruka: 5
|
čitano: 2.327
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Online veletrgovine".
17 godina
odjavljen
Online veletrgovine

Kako je ovo konkurencija Apple App Store-u, kad se na iPhone bez jailbreak-a mogu instalirati aplikacije samo preko iTunesa (ispravite me ako griješim), a u slučaju da korištenja jailbreak-a u ovakvu svrhu, povući će se pitanje da li jailbreak krši EULA-u. Isto je sad najavio i Microsoft.

Ovaj dio zvući zanimljivo: "In practice this means that developers will only have to create one version of their application and this can be used on multiple types of devices and operating systems (such as Symbian, Android, Windows etc) which is not the case today."

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Online veletrgovine

Totalno glupo i nepotrebno. Nije im dovoljno kad su najprofitabilnije komunikacijske usluge(ispravite ako griješim), pa sada žele i oni dio zlatne koke. Mrš!

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Online veletrgovine

f a i l

A.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Online veletrgovine
MrBlc kaže...

Kako je ovo konkurencija Apple App Store-u, kad se na iPhone bez jailbreak-a mogu instalirati aplikacije samo preko iTunesa (ispravite me ako griješim)...

Pa korisnici iphone-a ce i dalje moci kupovati samo na App Storeu i s te strane im nije direktna konkurencija, no postojanje jake alternative app storeu za druge platforme bi mogla biti presudna za pridobivanje novih a i preotimanje djela iphone/appstore korisnika.

Za instalirat aplikacije sa App Storea ne treba ti ni kompjuter ni itunes...

17 godina
neaktivan
Online veletrgovine

Dakle odlucili su se veliki momci na gang bang na apple jer sami ne mogu nista napravit. Sami su fail, i skupa ce bit fail i to je to.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice