A što iz Microsofta Vam žele i lokaliziranu verziju osigurati? Pa RTM 2010 ima već mjesec dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam na HTC HD2 instaliran Office 2007 ili 2010 (nisam sad siguran). Eto, ... teško ga je iskoristiti za nešto korisno; za pisanje natuknica idealan je najobičniji mobilni notepad; a touch ekran nije niti najmanje bolji (štoviše, lošiji je) za "tipkanje" !
Što mislite o BlackBerryu kao poslovnom smartphoneu ? Mnogo je hvaljen.
Ipak, ja najviše gledam Nokie, ova zadnja E52 mi je predivna.
Mi iskreno priznajemo da nam iz Microsofta još ne mogu osigurati konačnu verziju Officea 2010 za recenziju, a nije da je ne bi voljeli vidjeti...
MSDN?
imam na HTC HD2 instaliran Office 2007 ili 2010 (nisam sad siguran). Eto, ... teško ga je iskoristiti za nešto korisno; za pisanje natuknica idealan je najobičniji mobilni notepad; a touch ekran nije niti najmanje bolji (štoviše, lošiji je) za "tipkanje" !
Što mislite o BlackBerryu kao poslovnom smartphoneu ? Mnogo je hvaljen.
Ipak, ja najviše gledam Nokie, ova zadnja E52 mi je predivna.
drži se ti 3310
Znači ova verzija sa MSDN-a nije konačna? Čekaju SP1? 2? 3?
Nije da mi baš nešto puno treba, ali zašto samo za WM 6.5... a ne i za moj HTC sa 6.1 i Dell sa 5.0? 
Nije da mi baš nešto puno treba, ali zašto samo za WM 6.5... a ne i za moj HTC sa 6.1 i Dell sa 5.0? 
koji htc imaš?
ma za windows mobile je softmaker office najbolji, ima opcija kao desktop office :)
HTC Touch HD, originalni tvornički ROM.