mos mislit - sve se to cini kao neki tzv. "trik"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cisto sumnjam
a tko je ovaj mladi lik na slikama... ? nemojte mi reć da je to jobs u 80-ima, lol
Mene također zanima tko je taj na slikama, možda mu je sin ili netko tko će naslijediti tvrtku.
a tko je ovaj mladi lik na slikama... ? nemojte mi reć da je to jobs u 80-ima, lol
Mene također zanima tko je taj na slikama, možda mu je sin ili netko tko će naslijediti tvrtku.
Decki sto da kazem, covjek je legenda,skidam mu kapu ,iako je otac Mac racunala koje nekoristim,zasluzija< je RESPECT svih ljudi koji ikakve veze imaju s racunalima,stoga molim bez suvislih komentara.
Čovjek je marketinški genije - on je uspio održati Apple na nogama vec bogznakolko godina - ima moje apsolutno poštovanje.
Apple izda šit kao iPhone,a i je koji sam svijestan kakav je iPhone zelim ga imat vise od Pixona koji je na istom konceptu - firma se ne zasniva samo na proizvodima vec i na marketingu
Nemojte me lagati ono je Zlatan Ibrahimović na prezentaciji novog pesa 2010.
Inače Stiv Đabs je marketinški genije i genijalan lopov, nešto kao Edison.
Ne bih rekao da je "samo" markentiški genije. Pogledajte poslovanje AAPL-a općenito u posljednjih par godina, a osobito bilancu i količinu gotovine koju trenutno posjeduju - trenutno ta gotovina garantira preživljavanje. Čovjek je jednostavno brilijantan CEO.
Još uvijek hvala bogu Živa legenda!
Oduvijek me fascinirao apple jer sve radi drugačije. Ove sam godine napokon i prešao na mac platformu. Daj bože da poživi još koliko god može jer jedva čekamo nove umotvorine koje će smisliti. Da je ber više takvih genijalaca na planeti kao što je Steve.
Svom tom uspjehu treba pridodati i fanatićnu korisnićku sljedbu (sektu?) bez koje nebi Apple bio gdje je. Tom fanatizmu bi pozavidio i L. Ron Hubbard.
Svom tom uspjehu treba pridodati i fanatićnu korisnićku sljedbu (sektu?) bez koje nebi Apple bio gdje je. Tom fanatizmu bi pozavidio i L. Ron Hubbard.
Izda govno kao sto su iPhone, iPod, Mac i sl, proda ih hrpi kretena i zaradi miljune. I jos ljudi koji kupe to su sretni jer misle da imaju nesto superiorno i stalno se preseravaju.
Moras se divit takvom covjeku