Odlazak legende?

poruka: 16
|
čitano: 5.304
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlazak legende?".
17 godina
neaktivan
Odlazak legende?

mos mislit - sve se to cini kao neki tzv. "trik"

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odlazak legende?

cisto sumnjam

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odlazak legende?

a tko je ovaj mladi lik na slikama... ?   nemojte mi reć da je to jobs u 80-ima, lol

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odlazak legende?

Mene također zanima tko je taj na slikama, možda mu je sin ili netko tko će naslijediti tvrtku.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Odlazak legende?
l)oolvl kaže...

a tko je ovaj mladi lik na slikama... ?   nemojte mi reć da je to jobs u 80-ima, lol

Mayales kaže...

Mene također zanima tko je taj na slikama, možda mu je sin ili netko tko će naslijediti tvrtku.

Google vam je prijatelj. Probajte upisati Steve Jobs 1980 pa da vidiš rezultata.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...
l)oolvl kaže...

Mayales kaže...

Google vam je prijatelj. Probajte upisati Steve Jobs 1980 pa da vidiš rezultata.
 Zezaš me? To je stvarno on!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 19:16 (Mayales).
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...
scorpion667 kaže...
l)oolvl kaže...

Mayales kaže...

Zezaš me? To je stvarno on!
 http://bindapple.com/wp-content/uploads/2008/04/stevejobsinthe1980s.jpg     kako mayales kaže..."google vam je prijatelj" i da to je on...malo cudno
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
18 godina
protjeran
l)oolvl kaže...

Ne, to je Tony Hadley iz Spandau Balleta.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
17 godina
Odlazak legende?

Decki sto da kazem, covjek je legenda,skidam mu kapu ,iako je otac Mac racunala koje nekoristim,zasluzija< je RESPECT  svih ljudi koji ikakve veze imaju s racunalima,stoga molim bez suvislih komentara.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odlazak legende?

Čovjek je marketinški genije - on je uspio održati Apple na nogama vec bogznakolko godina - ima moje apsolutno poštovanje.

Apple izda šit kao iPhone,a i je koji sam svijestan kakav je iPhone zelim ga imat vise od Pixona koji je na istom konceptu - firma se ne zasniva samo na proizvodima vec i na marketingu

Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemojte me lagati ono je Zlatan Ibrahimović na prezentaciji novog pesa 2010.

Inače Stiv Đabs je marketinški genije i genijalan lopov, nešto kao Edison.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
Odlazak legende?

Ne bih rekao da je "samo" markentiški genije. Pogledajte poslovanje AAPL-a općenito u posljednjih par godina, a osobito bilancu i količinu gotovine koju trenutno posjeduju - trenutno ta gotovina garantira preživljavanje. Čovjek je jednostavno brilijantan CEO.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odlazak legende?

Još uvijek hvala bogu Živa legenda!

Oduvijek me fascinirao apple jer sve radi drugačije. Ove sam godine napokon i prešao na mac platformu. Daj bože da poživi još koliko god može jer jedva čekamo nove umotvorine koje će smisliti. Da je ber više takvih genijalaca na planeti kao što je Steve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Odlazak legende?

Svom tom uspjehu treba pridodati i fanatićnu korisnićku sljedbu (sektu?) bez koje nebi Apple bio gdje je. Tom fanatizmu bi pozavidio i L. Ron Hubbard.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
the_tux kaže...

Svom tom uspjehu treba pridodati i fanatićnu korisnićku sljedbu (sektu?) bez koje nebi Apple bio gdje je. Tom fanatizmu bi pozavidio i L. Ron Hubbard.Smijeh

the_tux, join the dark side, join..>subotom pijemo krv<, >nedjeljom plesemo po krovovima<
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
Odlazak legende?

Izda govno kao sto su iPhone, iPod, Mac i sl, proda ih hrpi kretena i zaradi miljune. I jos ljudi koji kupe to su sretni jer misle da imaju nesto superiorno i stalno se preseravaju.

Moras se divit takvom covjeku

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice