Objavljujemo dobitnika Linksovog računala

poruka: 21
|
čitano: 2.740
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljujemo dobitnika Linksovog računala".
14 godina

Čestitam Vedrane.

Pozdravi se sa curom, ženom, prijateljima, životom i zdravljem,te zaželi dobrodošlicu kilogramima i dioptriji.

I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.

33 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Ja vec vidim da ce tu bit bottleneck, Stjepanj pomozi covjeku...

Freak Show Inc.

33 0 hvala 2
17 godina

Čestitke sretnom dobitniku 

Iako, nikad mi nisu bile jasne ovakve nagradnjače - zašto ne podijeliti pojedinačne komponente (ili barem u parovima - CPU+cooler, kućište+periferija, itd.) i usrećiti više dobitnika?

Split your lungs with Blood and Thunder

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Objavljujemo dobitnika Linksovog računala
Čudno da nije iz Preloga.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok, ljudi se htjeli riješiti jedne kante i usput se malo reklamirati. no zbog čega nitko ne ponudi (uz određena ograničenja, jasno - nema stroja s 20 diskova) da si dobitnik/ca sam/a sastavi konjsku figuraciju od njihove robe? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ajar kaže...

ok, ljudi se htjeli riješiti jedne kante i usput se malo reklamirati. no zbog čega nitko ne ponudi (uz određena ograničenja, jasno - nema stroja s 20 diskova) da si dobitnik/ca sam/a sastavi konjsku figuraciju od njihove robe? 

Mislim da se odgovor nameće sam od sebe, i ok je(pzkwf u meni sad gori, do jaja)!

A naše ideje i aluzije o utopijskim prostranstvima...

Tak da: ni ovce ni novce; sirovo al pravedno i sexy...

Kruha i igala...
16 godina

e živote od govana...ni euro nisam dobio jučer,ni ford focus iz glasa istre danas a bogami ni novu kantu.puuuuuu

čestitam Vedrane

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

Ja bih to ovako složio:

više nagrada (što automatski znači veća vjerojatnost dobitka - možebitno više prodanih primjeraka časopisa),

a uz svaku nagradu i određeni popust na kupovinu dodatnih komponenti u Linksu.

Sveukupno bolja reklama, i moguće povećanje prodaje (malo, doduše, ali ipak se računa).

Inače, slažem se s komentarom - mogućnost izbora komponenti bi bila sjajna opcija.

Split your lungs with Blood and Thunder
16 godina

Eto, po jubilarni  Bogtepitaj koji put nisam ništa dobio (usput, čitam Bug redovito od 25. broja, i igrao sam SVE nagradne igre i NIKAD nisam ništa dobio). Samo jedna stvar mi nije potpuno jasna. Piše da konfiguracija košta 17 500 kuna, a nema ni monitor a grafa mada je dobra je za danas već pomalo zastarjela, bolji bi bio GTX 1070 ili  1080. Sastavljao sam istu takvu konfiguraciju prema cijenama koje sam našao na Linksu i drugdje, i bogme, tu netko nešto mulja, nije više od 13 - 14 kkn, sa 24" fullHD monitorom. Baš me zanima kako su došli do tog iznosa. Ono, nije da bi mi smetalo da su mene izvukli, ali ipak, da imam tu lovu koju traže imao bih jače i bolje opremljeno računalo.

dolazim odmah - Godo
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 17:56 (učo).
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
Cestitke pobjedniku, zakonom velikih brojeva svi cemo valjda nekad doci na red ;)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ja vec vidim da ce tu bit bottleneck, Stjepanj pomozi covjeku...

On vec zna sve o tome, to mi je sinhaha

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
neaktivan

Opet poljubio zid

Čestitke dobitniku :-)

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jbt, opet nisam dobio, a možda da sam kupio BUG? 

Ali tamo daleke 2011 je pao HP

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...

Jbt, opet nisam dobio, a možda da sam kupio BUG? 

Ali tamo daleke 2011 je pao HP

Evo jos jedan iz Preloga...

Freak Show Inc.
18 godina

Cestitke dobitniku uzivaj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
učo kaže...

Eto, po jubilarni  Bogtepitaj koji put nisam ništa dobio (usput, čitam Bug redovito od 25. broja, i igrao sam SVE nagradne igre i NIKAD nisam ništa dobio). Samo jedna stvar mi nije potpuno jasna. Piše da konfiguracija košta 17 500 kuna, a nema ni monitor a grafa mada je dobra je za danas već pomalo zastarjela, bolji bi bio GTX 1070 ili  1080. Sastavljao sam istu takvu konfiguraciju prema cijenama koje sam našao na Linksu i drugdje, i bogme, tu netko nešto mulja, nije više od 13 - 14 kkn, sa 24" fullHD monitorom. Baš me zanima kako su došli do tog iznosa. Ono, nije da bi mi smetalo da su mene izvukli, ali ipak, da imam tu lovu koju traže imao bih jače i bolje opremljeno računalo.

ne pitaj računa sam ja, i zaista se dođe do te cifre! al kako su ljudi već naveli treba se riješit te zadnje 980 s lagera inače bi prašinu skupljala do sudnjeg dana

15 godina
Čestitam sretnom dobitniku..
Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 11:13 (bmikic).
15 godina
neaktivan
učo kaže...

Obično firme kada koriste nešto za promociju prikažu te stvari po većoj cijeni, jer im taj dio ulazi u troškove i odbija im se od poreza.

Zato uvijek u nagradnim igrama sve stvari imaju veću vrijednost nego što bi se inače dale nabaviti. 

Vidim kod dosta nagradnih igara da ljudi daju ovakve komentare, čudi me da netko ne zna kako takve stvari funkcioniraju. Nisam ni ja privatnik, ali već sam pohvatao tijekom godina kako firme uspijevaju plivati u poduzetničkim vodama u našoj banana državi.

16 godina
moderator
bmikic kaže...
učo kaže...

Obično firme kada koriste nešto za promociju prikažu te stvari po većoj cijeni, jer im taj dio ulazi u troškove i odbija im se od poreza.

Zato uvijek u nagradnim igrama sve stvari imaju veću vrijednost nego što bi se inače dale nabaviti. 

Vidim kod dosta nagradnih igara da ljudi daju ovakve komentare, čudi me da netko ne zna kako takve stvari funkcioniraju. Nisam ni ja privatnik, ali već sam pohvatao tijekom godina kako firme uspijevaju plivati u poduzetničkim vodama u našoj banana državi.

Na Linksovom webu se nalazi ova konfiguracija po cijeni od 14.249 kn (prethodna cijena 14.999):http://tinyurl.com/job2m6j

Kad se tome pribroji periferija, cijena je upravo onakva kakva je predstavljena i u pravilima.

Dakle, ne postoji nikakvo "napuhavanje" cijene. Cijena je u prodaji takva kakva je. A sad, ne bih ulazio u to je li realna i može li se nešto bolje nabaviti za te novce.

Vinko Krištić | BUG Marketing
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice