Čestitam Vedrane.
Pozdravi se sa curom, ženom, prijateljima, životom i zdravljem,te zaželi dobrodošlicu kilogramima i dioptriji.
Čestitam Vedrane.
Pozdravi se sa curom, ženom, prijateljima, životom i zdravljem,te zaželi dobrodošlicu kilogramima i dioptriji.
Čestitke sretnom dobitniku 
Iako, nikad mi nisu bile jasne ovakve nagradnjače - zašto ne podijeliti pojedinačne komponente (ili barem u parovima - CPU+cooler, kućište+periferija, itd.) i usrećiti više dobitnika?
ok, ljudi se htjeli riješiti jedne kante i usput se malo reklamirati. no zbog čega nitko ne ponudi (uz određena ograničenja, jasno - nema stroja s 20 diskova) da si dobitnik/ca sam/a sastavi konjsku figuraciju od njihove robe? 
ok, ljudi se htjeli riješiti jedne kante i usput se malo reklamirati. no zbog čega nitko ne ponudi (uz određena ograničenja, jasno - nema stroja s 20 diskova) da si dobitnik/ca sam/a sastavi konjsku figuraciju od njihove robe? 
Mislim da se odgovor nameće sam od sebe, i ok je(pzkwf u meni sad gori, do jaja)!
A naše ideje i aluzije o utopijskim prostranstvima...
Tak da: ni ovce ni novce; sirovo al pravedno i sexy...
Kruha i igala...
Ja sam kontinuirano upozoravao na te grabezljivce...
http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/osvoji-htc-10-uz-bugov-ljetni-dvobroj/5119254.aspx
e živote od govana...ni euro nisam dobio jučer,ni ford focus iz glasa istre danas a bogami ni novu kantu.puuuuuu
čestitam Vedrane
Ja bih to ovako složio:
više nagrada (što automatski znači veća vjerojatnost dobitka - možebitno više prodanih primjeraka časopisa),
a uz svaku nagradu i određeni popust na kupovinu dodatnih komponenti u Linksu.
Sveukupno bolja reklama, i moguće povećanje prodaje (malo, doduše, ali ipak se računa).
Inače, slažem se s komentarom - mogućnost izbora komponenti bi bila sjajna opcija.
Eto, po jubilarni Bogtepitaj koji put nisam ništa dobio
(usput, čitam Bug redovito od 25. broja, i igrao sam SVE nagradne igre i NIKAD nisam ništa dobio). Samo jedna stvar mi nije potpuno jasna. Piše da konfiguracija košta 17 500 kuna, a nema ni monitor a grafa mada je dobra je za danas već pomalo zastarjela, bolji bi bio GTX 1070 ili 1080. Sastavljao sam istu takvu konfiguraciju prema cijenama koje sam našao na Linksu i drugdje, i bogme, tu netko nešto mulja, nije više od 13 - 14 kkn, sa 24" fullHD monitorom. Baš me zanima kako su došli do tog iznosa. Ono, nije da bi mi smetalo da su mene izvukli, ali ipak, da imam tu lovu koju traže imao bih jače i bolje opremljeno računalo.
Opet poljubio zid
Čestitke dobitniku :-)
marroncevic
Cestitke dobitniku uzivaj 
(usput, čitam Bug redovito od 25. broja, i igrao sam SVE nagradne igre i NIKAD nisam ništa dobio). Samo jedna stvar mi nije potpuno jasna. Piše da konfiguracija košta 17 500 kuna, a nema ni monitor a grafa mada je dobra je za danas već pomalo zastarjela, bolji bi bio GTX 1070 ili 1080. Sastavljao sam istu takvu konfiguraciju prema cijenama koje sam našao na Linksu i drugdje, i bogme, tu netko nešto mulja, nije više od 13 - 14 kkn, sa 24" fullHD monitorom. Baš me zanima kako su došli do tog iznosa. Ono, nije da bi mi smetalo da su mene izvukli, ali ipak, da imam tu lovu koju traže imao bih jače i bolje opremljeno računalo.
ne pitaj računa sam ja, i zaista se dođe do te cifre! al kako su ljudi već naveli treba se riješit te zadnje 980 s lagera inače bi prašinu skupljala do sudnjeg dana
Stručnjak za odmaganje...
...
Obično firme kada koriste nešto za promociju prikažu te stvari po većoj cijeni, jer im taj dio ulazi u troškove i odbija im se od poreza.
Zato uvijek u nagradnim igrama sve stvari imaju veću vrijednost nego što bi se inače dale nabaviti.
Vidim kod dosta nagradnih igara da ljudi daju ovakve komentare, čudi me da netko ne zna kako takve stvari funkcioniraju. Nisam ni ja privatnik, ali već sam pohvatao tijekom godina kako firme uspijevaju plivati u poduzetničkim vodama u našoj banana državi.
Obično firme kada koriste nešto za promociju prikažu te stvari po većoj cijeni, jer im taj dio ulazi u troškove i odbija im se od poreza.
Zato uvijek u nagradnim igrama sve stvari imaju veću vrijednost nego što bi se inače dale nabaviti.
Vidim kod dosta nagradnih igara da ljudi daju ovakve komentare, čudi me da netko ne zna kako takve stvari funkcioniraju. Nisam ni ja privatnik, ali već sam pohvatao tijekom godina kako firme uspijevaju plivati u poduzetničkim vodama u našoj banana državi.
Na Linksovom webu se nalazi ova konfiguracija po cijeni od 14.249 kn (prethodna cijena 14.999):http://tinyurl.com/job2m6j
Kad se tome pribroji periferija, cijena je upravo onakva kakva je predstavljena i u pravilima.
Dakle, ne postoji nikakvo "napuhavanje" cijene. Cijena je u prodaji takva kakva je. A sad, ne bih ulazio u to je li realna i može li se nešto bolje nabaviti za te novce.